Pai daca statul accepta de ce nu?
Acum sincer. Sunt niste parinti iresponsabili care ar trebui decazuti din drepturi. De ce? Clar daca traiesc din banii de la stat acei oameni nu isi permit sa ii creasca si sa ii educe cum trebuie, iar copii sunt viitoarele scursuri ale societatii. Stiu ca nu e vina lor ca s.au nascut. Dar cu educatia pe care o au, ei o sa procedeze la fel ca parintii si uite asa se inmultesc prostii. Daca nu iti permiti sa ii cresti mai bine nu ii faci, ii chinuie de cand sunt copii si nu au un viitor. Eu as pune o taxa sau as decadea acei parinti din drepturi si pe barbat l.as castra chimic, iar femeii i-as lega trompele asa as preveni inmultirea. Stiu ca o sa imi iau mult hate dar sunt mai realista.
Poate ca sensul vietii este sa faci cat mai multi copii, insa eu nu sunt de acord cu acest „sens". Daca iti faci atatia copii, ei nu ar trebui sa duca lipsa de nimic, si sa fie intretinuti cum trebuie, daca tot sunt facuti. Aceste familii care traiesc doar din alocatiile copiilor, nu pot sa le ofere o educatie bine meritata, sau sa le ofere traiul decent. Parintii trebuie sa aiba si un loc de munca pentru venituri stabile, sa le ofere copiilor tot ce e nevoie. Doar din alocatii nu pot plati facturi si sa le ofere copiilor hrana, imbracaminte, EDUCATIE(carti, caiete, pixuri).
Eu nu as putea avea vreodata o parere buna despre cei care fac 6, 7, 100 copii stiind ca nu isi permit sa ii creasca, sa le ofere o educatie, etc. Mi se par inconstienti cei care fac multi copii pentru a beneficia de alocatii sau alte ajutoare.Sunt intr-adevar multe cazuri, si in multe dintre ele oamenii respectivi chiar ar putea munci in loc sa astepte doar ajutor de la stat. Bineinteles ca la un moment dat vin cu scuza ca nu pot munci pentru ca trebuie sa aiba grija de copiii lor.
Cred ca atunci cand te hotarasti sa ai unul sau mai multi copii trebuie sa-ti asumi o responsabilitate fata de copiii tai, nu sa te gandesti la ei ca la o sursa usoara de venit.
Nu am o parere buna.
Dar vreau doar sa spun ca din cate stiu pe TPU nu se pun intrebari de genul.Nu vreau sa par rea.Eu doar mi-am spus parerea.
Ce pretentii ai la niste religiosi nebuni? Credeam ca te/ai invatat minte cu ei pana acum.
Dacă tu crezi că alocațiile pot acoperi hrana și îmbrăcămintea și întreținerea, atunci nu știu pe ce planetă se dau alocații așa mari. Acum serios, spune-mi, că vreau și eu acolo.
Parerea mea? Trebuie sa fii nebuna sa faci atati copii.Multe femei au impresia ca acesti copii se cresc cu aer.Referitor la tipa aia cu 5 copii, multi nu stiu sa accepte adevarul si se mai gasesc si niste prosti care îi iau apararea.E pacat de ea, dar e si vina ei mai ales.Insa acum n-are sens sa-i mai repeti ca a gresit, asta e, macar sa speram ca a invatat ceva, sunt unele care se plang ca au 6 copii, dar il fac si pe al 7-lea
Stai draga ca inca e tanara mai vor urma inca 5, 6 copii, da toti ma judecau ca cica ce rau sunt, de asta Romania e o tara saraca ca uni fac 10 copii traiesc din alocati, copii aia o sa aiba o educatie prosta iar alti prosti muncesc fac 1, 2 copii ca sa intretina pe astia, super, apoi ne plangem ca tara e saraca
Esti tu sigura ca aia care sunt facuti de niste parinti iresponsabili o sa faca la fel?
N-ai auzit niciodata la parintii tai "eu am trait din putin, macar tu sa ai o viata mai buna", sau daca nu la ai tai, la altii?
Salutare! Ca parinte sa ai o familie numeroasă, reprezinta cea mai mare realizare făcută intr-o viata! Nu sunt de acord cu părinții care fac copii doar pentru alocatie si sa o cheltuie pentru ei si nu pentru copii.Din aceasta cauza apare si sărăcia, deoarece unii părintii cu o familie numeroasă nu au locuri de munca si isi înec amarul in alcool si tutun.Rar mai exista familii care fac copii pe care sa-i iubească dar exista si care fac asta ca spune religia sa se inmulteasca! Meriti"a doua sansa"RAYTM
Avem scopuri diferite, scopul meu este sa fac bani, sa ma distrez, sa-mi fac casa si sa petrec toata viata, n-am timp de familie si copii si nu mai stiu eu ce.
Si nu, nu am o parere buna, ce om sanatos la cap ar avea o parere buna?
Stiu.Femeia aia e painea lui Dumnezeu, iar tu esti raul intruchipat, dupa parerea unora.
Miki_Mihaela_1994 întreabă:
Alexandragabriela93 întreabă: