| RAY a întrebat:

Ce parere aveti de acele famili care au 6, 7 copii dar traiesc din alocatile copiilor?
vad ca multe persoane au o parere foarte buna despre aceste famili, scopul vieti este sa faci copii cat mai multi ca statul sa-i creasca?

Răspuns Câştigător
| sweetys a răspuns:

Pai daca statul accepta de ce nu?
Acum sincer. Sunt niste parinti iresponsabili care ar trebui decazuti din drepturi. De ce? Clar daca traiesc din banii de la stat acei oameni nu isi permit sa ii creasca si sa ii educe cum trebuie, iar copii sunt viitoarele scursuri ale societatii. Stiu ca nu e vina lor ca s.au nascut. Dar cu educatia pe care o au, ei o sa procedeze la fel ca parintii si uite asa se inmultesc prostii. Daca nu iti permiti sa ii cresti mai bine nu ii faci, ii chinuie de cand sunt copii si nu au un viitor. Eu as pune o taxa sau as decadea acei parinti din drepturi si pe barbat l.as castra chimic, iar femeii i-as lega trompele asa as preveni inmultirea. Stiu ca o sa imi iau mult hate dar sunt mai realista.

84 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Doamne fereste de necaz dar nu stiu de ce se simte

| Mirris a răspuns (pentru RAY):

De ce ai impresia ca daca e sotul plecat in strainatate traiesc bine? Ti se pare normal ca el sa munceasca in strainatate si sa nu isi vada copii crescand decat prin telefon, crezi ca el a plecat de bine? Ia mai gandestete.De aceea a plecat multa lume in tari straine pentru.un trai mai bun dar cu sacrificiul de a nu isi vedea copii crescand.

Am zis ca am o casa dar nu am zis ca e mare.ma faci sa rad

| Mirris a răspuns (pentru Freya1):

Nu ma lua in nume de rau dar cand vad ca ii bagati pe toti in oala....Eu am 5 copii

| Mirris a răspuns (pentru sweetys):

A pus intrebarea asta deoarece a avut o dezbatere la un subiect asemanator

| RAY explică (pentru Mirris):

Am avut conflicte, dar nu ma m referit la tine si uni care mai jignit

| RAY explică (pentru Freya1):

Nici eu nu stiu, ea traieste bine, tu saraca de tine naty cauti un loc de munca ea are un sot in Anglia

Daca erai in locul meu ai fi inteles dar lasa asa

Normal ca nu-mi convine cand aud ca uni isi fac casa si eu stau in chirie

E adevarat ca ma i inspirat ma poti acuza de furt de subiect, dar eu nu vorbesc de tine, legat de tine am pus o intrebare la cazuri nobile, daca vrei cineva sa te ajute vezi acolo

Sa referit la mine deoarece a spus ca soacramea ma "intretine" si eu fac fite ceea ce coincide cu dezbaterea de azi.Te rog sa citesti toate parerile si ai sa vezi.

Ai bagat-o si pe soacramea ca ma intretine si ca fac fite deci...te-inspirat

Pai stai pe propietatea ei, deci te intretine

Sa inteleg ca asta e problema ta ca nu ai tu casa.Dar tu stii de cand ma chinui sa fac casa? De 6 ani.Nu e vina mea ca nu ai tu casa cu toate ca nu ai copii griji etc., si cand vad ca altii isi ridica casa in doi ani...dar fiecare dupa buget

Glumeam, mi egal ca isi faci casa sau nu, si eu sunt tanar si pot sa imi fac

Sa traiesti bine cu un copil bolnav care oricand poate face complicatii si sa moara? Ti se pare normal ceea ce spui?

| Freya1 a răspuns (pentru Mirris):

Stiu am vazut intrebarea ta am cautato.Bine ar fi sa ti tina sanatosi si sa ai grija de ei eu nu sunt in locul tau ca nu am copii.Nu am facut ca nu am avut conditi eu abia astept sa imi gasesc ceva de munca sa imi iau o chirie ca stau la a mei nu am bani sa imi iau sau incep casa apoi treptat sa ma marit si cand am stabilitate sa fac copii
asta e cazul meu. Axazate pe sanatatea copiilor daca tot sunt 5 apoi fa-ti casa si restul

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Pai nah fiecare cu norocu lui intr-un fel...

Am spus eu ca e normal? du-te la doctor cu el

Da vad ca degeaba imi bat gura

Nu e proprietatea ei nu are nici un act sta in casa socrilor ei. Daca ar fi sa zica ceva acela e socrumiu dar el e cu totul diferit si realizeaza problemele pe care le am.Ea sta ca o trantora si socrumiu operat ce hemoroizi e singurul care munceste si II aduce bani.

Ai spus ca e bine

| MihaelaDart a răspuns:

Așa sunt și în Germania foarte multe familii, fac ca iepurii, copii și trăiesc din alocațiile copiilor. Am auzit că dacă numărul de copiii crește de la 5-6 sau mai mulți, Statul îi ajută și cu o locuință moca.
Vezi tu, când trăia Ceaușescu se știa că numai 1-2 copii puteai sa ai, că în rest făceau și avorturi pe ascuns că nu cumva sa de afle că urmează să vină un al treilea suflet în familie. Nu zic să fie că atunci, dar părerea mea că sunt multe cupluri care sunt deja sărace până să devină o familie și după mintea lor că dacă se împuiază cu nemiluita vor putea trăi cât de cât decent (din alocațiile copiilor), alții mai rău îi trimit și pe la cerșit ori furat, puțini își pun cotul la muncă. Cu toate că alte familii cu membrii cu copii mai mulți pot fi cu o stare modesta sau chiar bună și cum de la viață nu știi niciodată ce îți rezervă următoarele zile, de la traiul ăla in puf sa te trezești într-o bună zi că nu mai ai ce pune pe masă, sunt atâția care au avut eșecuri; sincer este foarte dureros. Nu le cunoști povestea vieții și nu-i poți condamna pentru asta, la cei care într-adevăr că merită o șansă în plus merită să-i ajuți, în rest pe ceilalți e bine sa lupți sa scoți numai copiii din mediul in care locuiesc.

| AC4S4 a răspuns:

Ar trebui sa stie ca un copil inseamna responsabilitate. Unii sunt atat de lenesi si dau banii pe bautura, tigari ca nu pot creste un singur copil. Altii pot sa creasca multi copii. Indiferent ca e vorba de 2 copii sau de 6, 7 - e vorba de responsabilitate.