| gllopel a întrebat:

Ce parere aveti de cuplurile care fac multi copii, se declara "bogati" in asta, dar pe parcursul vietii favorizeaza numai pe unul dintre copii? Mai mult, spre sfarsitul vietii dau totul numai acelui copil, nedreptatindu-i pe ceilalti care i-au facut "bogati".

10 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Niște oameni neglijenți.

| gllopel explică (pentru Kufu95):

Doar neglijenti?

| Kufu95 a răspuns (pentru gllopel):

Păi da, au făcut mai mulți copii, doar ca să aibă grijă doar de unul?

| gllopel explică (pentru Kufu95):

Aia zic si eu. Mi se pare mai degraba egoism, favoritism, lipsa dragostei fata de ceilalti copii.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Tulburari de personalitate.
Nu e neaparat ca familia sa aiba multi copii, e de ajuns 2 si sa faca diferente intre ei.
Un copil e Golden Child, celalalt e Scape Goat.
Citeste despre asta.

| gabicoo a răspuns:

Pocăiți duși cu capul.

| gabicoo a răspuns (pentru gabicoo):

Crescători de copii își mai spun.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu am o parere proasta despre cei care fac multi copii. Copiii aia ies cu niste abilitati sociale foarte ok, iar familia mare inseamna sprijin pentru toti, mai ales cand jumatate dintre copii devin majori.
Despre favorizarea unui copil nu am o parere, si la mine in familie s-au facut diferente la prima vedere, dupa posibilitatile de moment. Sora mai mare a prins vremuri mai bune si au plimbat-o peste tot in copilarie, i-au promis deja o parte de mostenire. Eu am prins vremuri proaste in copilarie si bune in adolescenta, iar la mosteniri am negociat, am primit ce am vrut eu. Deci depinde de unde privesti, eu mi-am ales, ea a primit aproape neintrebata (ceva ce mie nu mi-ar fi trebuit).
Am mai vazut familii in care un singur copil a luat toata mostenirea, sau cea mai mare parte; nu a murit nimeni din asta, si de obicei sunt fapte care sa rascumpere partea celorlalti, cum ar fi ingrijirea imobilelor si in special a batranilor cateva zeci de ani.
E usor ca unul sa umble prin UE 15 ani, sa se distreze si sa isi ingrase conturile in euro, in timp ce fratele lui este limitat la job-urile cu salariu de 500 euro din satul natal, ca sa reuseasca sa isi ingrijeasca parintii batrani, si terenurile acestora.
La final vine cocalarul din afara si urla ca vrea casa, ignorand 10-20 de ani de munca pe care i-a facut fra-su pentru toti.
Batranii isi aleg din timp un urmas capabil de a-i ingriji, de aia se fac diferente in mosteniri si nu numai. Unii afiseaza de mici spirite libere, altii sunt mai de casa.

| Konstantinos99 a răspuns:

Eu nu am auzit de astfel de situatii, la 20 de copii cred ca nu ai vazut familie ca tatal nu stie pe unde sa lucreze sa aduca bani si mama nu stie care ce pembars are cine si-a facut temele etc.
Eu cred ca vorbim de sf in exeplul tau

suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde ce inseamna multi copii... daca sunt copii facuti pentru alocatie, din lipsa de educatie sexuala sau refuzul folosii de contraceptie si ramane la noroc sau cum era inainte pentru munca campului si sprijin la batranete am o parere proasta indiferent daca favorizeaza pe unul sau nu.

Întrebări similare