Sunt de parere ca nu a gasit ce ii trebuie si ca inca e necoapta la minte, mai are de baut laptic pana isi retuseaza chestiile astea. Nu vreau sa am o parere acida asa ca ma rezum la tendinta de a crede ca i se si permite. Chestiile de genul in viata se cam intorc, cand va crede ca a gasit printul pe cal alb...de fapt va da de span.
Parerea mea e ca ori sunt copile ce pur si simplu cauta atenție cum spui tu si nu se gandesc la nimic serios, ori femei ce pur si simplu nu pun pret pe o relație de iubire ci ps avantajele ce vin o data cu una.
Dar trebuie totusi sa ne gandim un pic inainte de a acuza pe cineva. Daca, cunosti un caz de genul sau esti intr-o situatie similara, ar cam trebui să analizezi si băiatul cu care e tipa.Ca daca si el la rândul lui face acelaș lucru, nu ii ofera iubire si respect, sau nu este un om cerebral situați se schimba putin.
Nu stiu ce să zic Cred vor experientă sau vor să experienteze în măsură egală ca și bărbatul numai ca femeia devine cam obiect fiind considerat sexul slab.
De ce trebuie sa avem o părere sau mai bine zis de ce sa ne dam cu părerea despre orice persoana? Fiecare e liberă sa facă ce vrea. Normal ca exista n tipologii de femei. Cine suntem noi sa judecam sau sa ne facem păreri? Ce bine ar fi dacă fiecare nu ar mai fi frustrat și s ar gândi doar la persoana lui. Îți dai seama ce perfecta ar fi viața?
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: