| xRaffy a întrebat:

Ce părere aveți de fetele alea care aleargă dintr-un băiat în altul ca nu se satura doar cu unul și vor mai multe atenții. chiar dacă fata e într-o relație cu cineva și îi jura iubire doar lui și îl manipulează cum vrea ea?

30 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Fetele bune merg în rai, fetele rele merg unde vor.

| Drimmero a răspuns:

Sunt de parere ca nu a gasit ce ii trebuie si ca inca e necoapta la minte, mai are de baut laptic pana isi retuseaza chestiile astea. Nu vreau sa am o parere acida asa ca ma rezum la tendinta de a crede ca i se si permite. Chestiile de genul in viata se cam intorc, cand va crede ca a gasit printul pe cal alb...de fapt va da de span.

| Freya1 a răspuns:

Parerea mea e ca ori sunt copile ce pur si simplu cauta atenție cum spui tu si nu se gandesc la nimic serios, ori femei ce pur si simplu nu pun pret pe o relație de iubire ci ps avantajele ce vin o data cu una.
Dar trebuie totusi sa ne gandim un pic inainte de a acuza pe cineva. Daca, cunosti un caz de genul sau esti intr-o situatie similara, ar cam trebui să analizezi si băiatul cu care e tipa.Ca daca si el la rândul lui face acelaș lucru, nu ii ofera iubire si respect, sau nu este un om cerebral situați se schimba putin.

| Wr3nch a răspuns:

Bine de ea ca poate. Daca prinzi fraieri care pun botu de ce nu.

| Frank51 a răspuns:

Nu e de bun simț, dar hey, ce mai este de bun simț în lumea noastră.

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Fata care stie sa profite de viata

| Legion7X a răspuns:

Nu stiu ce să zic Cred vor experientă sau vor să experienteze în măsură egală ca și bărbatul numai ca femeia devine cam obiect fiind considerat sexul slab.

| DaniTDCI a răspuns:

Toxicitate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Proști sunt ăia cu care se vede.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce trebuie sa avem o părere sau mai bine zis de ce sa ne dam cu părerea despre orice persoana? Fiecare e liberă sa facă ce vrea. Normal ca exista n tipologii de femei. Cine suntem noi sa judecam sau sa ne facem păreri? Ce bine ar fi dacă fiecare nu ar mai fi frustrat și s ar gândi doar la persoana lui. Îți dai seama ce perfecta ar fi viața?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

După cum s-o mai zis, treburile astea se petrec din ambele părți, nici băieții nu-s mai breji. Îi dezastru

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vor să arate că au potențial, că pot cuceri mai mulți băieți în același timp.

Răspuns utilizator avertizat