Cum adica se intalnesc de doua ori mai mult baietii? Cum ai calculat? Adica cu cine se intalnesc, nu tot cu fete?
Parerea mea e ca ori sunt copile ce pur si simplu cauta atenție cum spui tu si nu se gandesc la nimic serios, ori femei ce pur si simplu nu pun pret pe o relație de iubire ci ps avantajele ce vin o data cu una.
Dar trebuie totusi sa ne gandim un pic inainte de a acuza pe cineva. Daca, cunosti un caz de genul sau esti intr-o situatie similara, ar cam trebui să analizezi si băiatul cu care e tipa.Ca daca si el la rândul lui face acelaș lucru, nu ii ofera iubire si respect, sau nu este un om cerebral situați se schimba putin.
De ce trebuie sa avem o părere sau mai bine zis de ce sa ne dam cu părerea despre orice persoana? Fiecare e liberă sa facă ce vrea. Normal ca exista n tipologii de femei. Cine suntem noi sa judecam sau sa ne facem păreri? Ce bine ar fi dacă fiecare nu ar mai fi frustrat și s ar gândi doar la persoana lui. Îți dai seama ce perfecta ar fi viața?
Nu stiu ce să zic Cred vor experientă sau vor să experienteze în măsură egală ca și bărbatul numai ca femeia devine cam obiect fiind considerat sexul slab.
Sunt de parere ca nu a gasit ce ii trebuie si ca inca e necoapta la minte, mai are de baut laptic pana isi retuseaza chestiile astea. Nu vreau sa am o parere acida asa ca ma rezum la tendinta de a crede ca i se si permite. Chestiile de genul in viata se cam intorc, cand va crede ca a gasit printul pe cal alb...de fapt va da de span.
Nu m-ai inteles. Matematic n-are cum sa insele de 2x mai mult, " azi cu una, maine cu alta", pentru ca asta ar presupune un numar mult mai mare de femei decat de barbati. Ori in realitate se nasc 106 baieti la 100 de fete. Deci barbatii pana pe la 40 de ani sunt nitel mai multi decat femeile, apoi incep sa mai scada din ei...
Daca tu afirmi ca baietii inseala mai mult, pai cu cine inseala, nu tot cu fete? Fetele alea, la randul lor, nu sunt si ele cuplate? Sau daca nu sunt cuplate, automat va exista un numar de baieti necuplati, egal cu numarul fetelor necuplate.
Sunt de acord cu dumneata. De fapt femeile fac selectia sexuala asa cum le taie capul, apoi tot ele se plang de consecintele acestei selectii.
Daca pe o insula avem, sa zicem, 10 barbati si 10 femei, deci 10 cupluri, conform selectiei sexuale, practicata si de celelalte animale, maxim 20% din barbati vor fi pe placul la toate femeile de pe insula. Astfel, sigur 2 barbati stiu cum sunt toate cele 10 femei la pat.
Pai si pe pe acest segment de varsta, tot barbatii sunt mai multi. Bun, daca un baiat isi inseala iubita, logic, inseala cu alta fata. Insa fata aia nu e si ea cuplata la randul ei? Altfel, cum ai putea sa explici ca toti baietii de pe segmentul asta de varsta sunt cuplati, iar fetele de seama lor nu sunt?
Da, si cred ca mai e o treaba aici - de asta s-au tot dat atatea legi care-l lasa pe barbat in penisul gol in caz ca se desparte de femeia lui; majoritatea femeilor pana pe la vreo 30 de ani nu fac decat sa investeasca in ele, in aspectul lor fizic, apoi cauta sa se aseze la casa unui mascul. Cum foarte multe relatii nu merg, daca barbatul se desparte de femeie, femeia efectiv nu are unde sa traga, doar daca isi gaseste alt mascul ca sa locuiasca la el. Asa s-au dat legi care obliga barbatul sa-i dea si femeii din agoniseala lui.
De fapt pe tine te intereseaza de ce 5% din baieti sunt panarame? Ignora-i si gata. Cine te pune sa te uiti dupa baieti cuplati? Da, asa e, nu toti oamenii sunt cuplati in acelasi timp, insa nu merge sa zici ca barbatii sunt cuplati in timp ce femeile nu sunt cuplate. Sau ca nr barbatilor cuplati e mult mai mare decat nr femeilor cuplate. N-are sens. Asa ca vina o poarta ambele sexe.
Hai lasa vrajeala si nu mai lua foc asa. Ai facut niste observatii in cercul tau ingust, format din 7 persoane. Ignora panaramele si gata. Fugi de ăia 5%. Ai sa imi multumesti cand vei deveni adulta.
Hai gata, lasa frustrarile astea. Femeie de 75 de ani, cu frustrari de fata de 17 ani.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: