| DeeaCarmen a întrebat:

Ce părere aveți despre a te despărți de cineva printr-un mesaj sms/Facebook/Whats app?

44 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ce.ai facut ma femeie ma? E patetic asa ceva frica nene

| ROB3RT89 a răspuns:

In prima faza, lipsa de curaj.
Dar e mai ok fata de cei care invoca tot fel de motive penibile, mai putin cel real...

| darrio2007 a răspuns:

Nu ai curaj sa o spui in față. Asta arata imaturitate.

| romeo78 a răspuns:

Cât la sută din persoanele din mediul online sunt reale, sincere? Cât la sută din persoanele din mediul online au un singur profil?
A întreba de ce să te desparți prin sms, nu are rost, cât timp nu ai cunoscut acea persoană real sau cel puțin a dat semne de seriozitate!
Sunt persoane care au n conturi, profile, care aleg!
Când oferta este atât de numeroasă, de ce să nu profiți?

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

O singură dată am pățit-o. Ea cred că voia ceartă, eu nu aveam credit pe vremea aia, și am considerat-o despărțire.
Tot ea a suferit sad
Mă cam teroriza, voiam să scap.

| Sophieka a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Ei bine ai reusit, ai scapat!

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Sophieka):

Au si trecut vreo 11-12 ani de atunci thinking
Ea e maritata de cativa ani.

| Sophieka a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

No'

| Drimmero a răspuns:

De rahat, atat la propriu cat si la figurat. Cel mai ok e fata-n fata, e mult mai deschisa conversatia si vedeti ce si cum si care sunt motivele.

| Celcestietot a răspuns:

Merge si asa, caci doar suntem situati intr-un secol modern, ca vrei sa mai explici si de ce sau dai block dupa ce ii spui ca te desparti, asta-i partea a doua, adica treaba ta happy.

| Celcestietot a răspuns (pentru Celcestietot):

Vad ca numai eu sunt de acord, acum o sa imi sara toti in cap XD

| Sofer a răspuns:

Foarte dureros. Sa te desparti prin mesaje. I-am zis asa. Pai baby. Prin mesaje ne despărțim? Hai sa ne vedem și mai tragem o pocneala și apoi ne despărțim. Cum e și frumos.

| LPCTSTR a răspuns:

De ce SMS si nu scrisoare? De ce scrisoare si nu porumbel? rolling on the floor Iti dai seama cat de jalnic suna conceptul, ce sa mai zici de practica?!

| Sophieka a răspuns (pentru LPCTSTR):

Lasand intrebarea la o parte, ai un comentariu chiar amuzant laughing))
"De ce SMS si nu scrisoare? De ce scrisoare si nu porumbel?" laughing rolling on the floor

| cristimihailov a răspuns:

Buna,

Banuiesc ca totul se rezuma la cat de mult iti pasa si cat de prieteni erati.

Daca nu iti pasa sau vrei sa te razbuni, merge si un sms sau whatsapp. Desi este putin cam lasa abordarea.

Macar da-i un telefon daca nu vrei fata in fata.

| SG1995 a răspuns:

E nașpa, la fel de nașpa ca ai destănui faptul că o placi prin mesaj sau mai rău, am auzit de cazuri când pămpălău după ce tipa i-a dat papuci, s-a apucat să o ceară în căsătorie la telefon... Serios, băieți dacă e să nu faceți niciodată un lucru, acela e să nu o ceri în căsătorie la telefon sau printr-un mesaj, mai nașpa decât să i dai papuci prin mesaj, e să o ceri de nevastă printr-unul. Toate chestiile astea necesită faptul de-a fi față în față, să te vezi cu persoana, să-i evaluezi reacțiile, și cel mai important: Să nu fi laș/ă.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Un gest imatur, laș, stupid. Dacă e vorba de o relație serioasă și nu de o prostioară.

| gemeni6226 a răspuns (pentru supadeceapa):

Daca si el prin sms uri comunica ani de zile si atunci?

| supadeceapa a răspuns (pentru gemeni6226):

Păi aia nu aș numi-o relație.

| gemeni6226 a răspuns (pentru supadeceapa):

In intrebare nu era specificat cum te desparti intr-o relatie, era vorba de:,, Ce părere aveți despre a te despărți de cineva''nu era specificat cu care esti sau ai fost intr-o relatie desi eu m-am simtit cu respectivul in relatie de prietenie si cu timpul acest sentiment a devenit mai mult de atit.Nu poti vb cu cineva zilnic fara sa nu simti mai multe.

| Nemessys a răspuns:

Lipsa de curaj.
Persoane imature care nici macar de atata nu sunt in stare si prefera in continuare sa stea in zona de confort.

| gemeni6226 a răspuns (pentru Nemessys):

Cine merita, dar cine se joaca cu tine si doar te vrajeste ani de zile(da recunosc eu am fost proasta)nu merita mai mult.

| Sophieka a răspuns (pentru gemeni6226):

E bine ca ai realizat!
Cu totii avem parte de astfel de experiente! Doar asa ne dam seama de mai multe!
Te imbratisez >:d

| gemeni6226 a răspuns (pentru Sophieka):

Multumesc multhappy.

| PainTech a răspuns:

Prefer fata in față. Mereu când e o discuție importantă fata in față e mult mai ok.

Totuși, dacă asta nu e posibil din cauza distanței sau altor motive e acceptabil și un mesaj/apel.

| gemeni6226 a răspuns:

Nu e o parere eu chiar am facut-o.Mi-am dat seama ca cineva ani de zile doar se juca cu mine, dar eu am fost proasta ca am crezut despre el ceea ce nu era in realitate.I-am scris ceea ce am avut de spus pe watsap si i-am dat ignor.Din povestea asta am invatat ca niciodata nu e de crezut ceea ce zice cineva ci relevant e doar ceea ce face. Vorbele, scrisul sunt doar iluzii, povesti, vrajeli. Faptele conteaza.Si fapte nu au fost.

| Sophieka a răspuns (pentru gemeni6226):

Cred ca ai dreptate. In cazuri de genul, nu merita sa va mai vorbiti / intalniti. Mai bine un mesaj, sa-i ramana si amintire, sa reciteasca cat a fost de "proasta/prost" daca si-a batut joc.

| Nemessys a răspuns (pentru Sophieka):

In astfel de situatii sunt de acord. Daca persoana aia a gresit foarte mult cu ceva, e perfect normal sa fie doar un mesaj de adio si gata. Insa daca e ceva treptat care vine din mai multe motive, mi se pare ca este nevoie de o discutie.

| Sophieka a răspuns (pentru Nemessys):

Da, aveti dreptate! Multumesc!

| DeeaCarmen explică (pentru gemeni6226):

Situ ca uneori e o imaturitate, dar uneori, cand nu te intelegi cu cealalta persoana si iti bate joc mi se pare chiar ok pe watss app. Uneor sincer, mi se pare ok nici sa nu dai o explicatie sau macar acel sms

| gemeni6226 a răspuns (pentru DeeaCarmen):

Nu este imaturitate daca si el se manifesta imatur.Ce maturitate are un barbat care de 4 ani nu vorbeste la telefon cu tine ci prin mesaje pe watsap si nici nu vine niciodata in 4 ani la tine.

| Yuoia a răspuns:

Cine il trimite, este las. Nu are curajul sa o spuna in fata, sa motiveze decizia.
Cine il primeste, ar trebui sa se bucure ca a scapat de un astfel de om.

| Sophieka a răspuns:

Buna

O imaturitate. Cel putin sa ai bunul simt sa apelezi acea persoana daca nu doresti sa o vezi fata in fata.

| gemeni6226 a răspuns (pentru Sophieka):

Cine merita.Dar persoana pe care l-am pus pe ignor nu merita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu văd nimic greșit. Mă rog, e de apreciat să nu fie doar un singur mesaj, ci o conversație, să se discute pe tema respectivă și în special motivul pentru care nu mai funcționează relația. Deci romanele sunt excluse.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi se pare o idee bună, în sensul în care nu ştii cum poate reacţiona persoana respectivă la primirea veştii faţă în faţă că vreţi să vă despărţiţi. Unii pot deveni violenţi, aşa că e o metodă indicată când ai un partener gelos sau impulsiv.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de cum a evoluat relatia si de ce fel de persoana este celalalt. Nu am nimic impotriva acestei metode.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imaturitate, lipsa de curaj si multa nepasare.

| Bruno92 a răspuns:

Am primit si eu un astfel de sms si am dat cu telul de pamant, bine tel de ala cu 50 de lei. laughing

| GouDidodino a răspuns:

Jenant

| GirlOnline81 a răspuns:

Un mod oribil de a te despărți de cineva.

| xGamerZ212 a răspuns:

O persoana de nimic

| xilef123 a răspuns:

Depinde de persoana si de motivul pentru care te desparti

| Paul0007 a răspuns:

O parere proasta, ca fata sa ii trasmiti asta unui baiat, te poti multi cu un frigider plin de vorbele luiwinking