| OanaMariaG a întrebat:

Ce parere aveti despre a tine un jurnal personal fata de persoana iubita? mersi

Răspuns Câştigător
| fabiola a răspuns:

Daca simti nevoia, de ce nu! Uneori hartia ne suporta mai mult, ne vindeca ranile, ne imortalizeaza clipele frumoase!

9 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Daca tii un jurnal si sti ca altcineva are acces la el,mai ales,, eroul,, principal, nu vei putea fi sincera niciodata, ori veti avea multe discutii pe tema lui.

| SladeWilson a răspuns:

Sa stii ca si eu ma gandeam sa tin un jurnal de iubire

| Kydutsa a răspuns:

Incearca sa-i spui in fata tot ce simti despre el! Asa cum citeste in jurnal, va fi mult mai fericit sa-i spui face to face. Bafta :*

| nursa a răspuns:

Ce le mai place la unii sa exagereze. E hartia, un pix si gandurile mele. N-o sa ma urasca " iubi " daca astern gandurile pe hartie atunci cand simt nevoia sa fiu eu sefa sa vorbesc si sa n-aud niciun comentariu. Hartia nu-i un prieten fals.

| OanaMariaG explică (pentru nursa):

Frumos raspuns.mersi

| NuImiSpunNumele a răspuns:

Intr-un timp am avut si eu jurnal persoanal, scriam tot la fel ca tine, despre persoana iubita.Nu puteam sa ii spun in fata ce simt.Nu stiu cum s-a intamplat, mi-am pierdut jurnalul.Si atunci i-am spus lui tot ce simt.
Sfatul meu este spune-i ce simti pentru ca altfel, o sa regreti ca nu iai spus din timp.

| bozoglud a răspuns:

Mai bine iti exprimi sentimentele in fata lui/ei.

| Alexandru_Lupu_1994 a răspuns:

Eu cred ca nu trebuie sa ascunsi ceva fata de persoana iubita intre voi se va crea ura apoi daca va afla!

| DyaDiiana19 a răspuns (pentru Alexandru_Lupu_1994):

Copilule, ce sti tu despre iubire?! Nu va exista ura doar il va pierde ca el va fi cu alticineva.