Daca simti nevoia, de ce nu! Uneori hartia ne suporta mai mult, ne vindeca ranile, ne imortalizeaza clipele frumoase!
Intr-un timp am avut si eu jurnal persoanal, scriam tot la fel ca tine, despre persoana iubita.Nu puteam sa ii spun in fata ce simt.Nu stiu cum s-a intamplat, mi-am pierdut jurnalul.Si atunci i-am spus lui tot ce simt.
Sfatul meu este spune-i ce simti pentru ca altfel, o sa regreti ca nu iai spus din timp.
Eu cred ca nu trebuie sa ascunsi ceva fata de persoana iubita intre voi se va crea ura apoi daca va afla!
Daca tii un jurnal si sti ca altcineva are acces la el,mai ales,, eroul,, principal, nu vei putea fi sincera niciodata, ori veti avea multe discutii pe tema lui.
Incearca sa-i spui in fata tot ce simti despre el! Asa cum citeste in jurnal, va fi mult mai fericit sa-i spui face to face. Bafta :*
Ce le mai place la unii sa exagereze. E hartia, un pix si gandurile mele. N-o sa ma urasca " iubi " daca astern gandurile pe hartie atunci cand simt nevoia sa fiu eu sefa sa vorbesc si sa n-aud niciun comentariu. Hartia nu-i un prieten fals.
Copilule, ce sti tu despre iubire?! Nu va exista ura doar il va pierde ca el va fi cu alticineva.
Nextone întreabă: