Cam da. Dar poate ai alte calități care vor compensa sau vei găsi pe cineva care va prefera comunicarea nonverbală (măcar pe ea ar trebui s-o stăpânești) și pentru care vei fi perfect așa tăcut cum ești.
Sau poate ai nevoie de timp ca să te acomodezi cu persoane noi și vei deveni mai comunicativ pe parcurs.
În orice caz, baftă!
Mc si ai dreptate: am nevoie de timp ca sa ma acomodez cu persoane noi si astfel voi deveni mai comunicativ.
Doar ca. exista ceva ce as putea face sa fiu comunicativ din prima? sa i zicem.
Eu am cautat raspunsuri, dar n am gasit.
E prea trist pentru mine sa astept sa ma obisnuiesc cu unele persoane pentru a putea incepe sa vorbesc.
Buna!
Inseamna ca esti o fire timida!
Data viitoare ar trebui sa prinzi curaj si sa vorbesti!
Iti urez curaj si succes!
Nu cred, dragul meu. Așa e felul tău de a fi și, sincer, nu cred că e ceva rău în asta. Sunt foarte mulți oameni ca tine.
Cine te va placea, te va plăcea exact așa cum ești. Nu trebuie să încerci să pari ceea ce nu ești.
Poate esti timid, dar pe parcurs viitorului trebuie sa fi mai sociabil cu persoanele in jur.
Eşti bine aşa cum eşti. Decat un obraznic, mai bine un timid. Numai bine!
Zi si tu ceva, doar nu te mananca. Fetele sunt si ele oameni, nu?
Incearca sa iesi cat mai des cu fete ca sa te obisnuiesti sa vorbesti in prezenta lor si pana la urma te vei comporta la fel de normal cu ele ca si cum ar fi niste baieti. Gandeste-te ca, in loc de niste fete sunt prietenii tai; ce ai putea vorbi cu prietenii tai? Orice, doar sa nu stati si sa va uitati unul la altul. Sper ca te-am ajutat, bafta!
O singura data am avut intalnire cu un tip timid, eu fiind destul de vorbareata si mi s-a parut penibila situatia. Eu vorbeam el tacea , ma mai aproba uneori si cam atat dar... serios, incearca sa schimbi asta.
Nu am niciun motiv pentru care sa iti zic ca e bine sa ramai cum esti, pentru ca:
a) presupunand ca dai de o tipa timida, cam ca tine, o sa stati amandoi fara sa vorbiti mai nimic? de alte gesturi nu mai vorbesc, daca sunteti ambii timizi.
b) dai de o fata, opusa tie, iesi cu ea, tu taci, ea vorbeste... sfarsitul intalnirii: va simtiti amandoi prost si poate [mai mult ca sigur] nu iese nimic.
Ai incredere in tine, incearca sa fii deschis si amuzant, iar in felul asta o sa te aprecieze mai mult oamenii.
Eu mă gândesc şi la faptul că poate nu aveai nimic în comun cu cele două fete.Adică şi eu sunt mai tăcută, dar dacă întâlnesc o persoană cu care pot purta o conversaţie parţial interesantă, de ce să tac? E naşpa situaţia, oarecum amuzantă.Am trecut prin ea de câteva ori.
E oribil nu urat! dar e normal in anumite situatii. incearca sa fii atent data viitoare la conversatia lor si daca poti baga-te in seama gaseste un subiect comun, ceva, si de acolo poti sa muti conversatia dupa placul tau, filme, jocuri, etc. sper ca ti-am fost de folos.bafta!