Specimene. Voiam sa zic oameni dereglati, dereglati sunt, dar oameni nu. Nu ma refer la persoanele intre care exista o diferenta mica de varsta, ca lumea si pe astia in considera.
As vrea sa apara un aparat care detecteaza dereglarile de genul si sa-i impuste cineva
În opinia mea, sunt scursurile societății și legalizarea hereluirii în cazul lor ar fi o soluție ideală.
Nu am incercat sa fiu amuzanta
Oameni frustrati, dementi..care nu gandesc, nici nu stiu daca ii pot numi oameni.
Sunt oameni bolnavi psihic. Nicicum nu-mi pot imagina cum te pot atrage niste copii, in fine, eu zic ca merita castrati.
Treaba e sunt f multi pe planeta si implicit in Romania si daca vreti sa vedeti o chestie interesanta intrati pe un chat cu un nimic care sa specifice sa zicem ca aveti 10 ani si sa vedeti cati dezaxati o sa intre si ce o sa va propuna. Nashpa rau cu astia
Le-as taia cu foarfeca tot ce au mai scum as face friptura si eas hrani cu dinsa, ei strica viata la niste copii nevinovati
Oameni care te ademenesc cu un suc si niste bomboane imagineare restul e istorie
chiftelutacrocanta întreabă: