Specimene. Voiam sa zic oameni dereglati, dereglati sunt, dar oameni nu. Nu ma refer la persoanele intre care exista o diferenta mica de varsta, ca lumea si pe astia in considera.
As vrea sa apara un aparat care detecteaza dereglarile de genul si sa-i impuste cineva
În opinia mea, sunt scursurile societății și legalizarea hereluirii în cazul lor ar fi o soluție ideală.
Oameni care te ademenesc cu un suc si niste bomboane imagineare restul e istorie
Oameni frustrati, dementi..care nu gandesc, nici nu stiu daca ii pot numi oameni.
Sunt oameni bolnavi psihic. Nicicum nu-mi pot imagina cum te pot atrage niste copii, in fine, eu zic ca merita castrati.
Le-as taia cu foarfeca tot ce au mai scum as face friptura si eas hrani cu dinsa, ei strica viata la niste copii nevinovati
Treaba e sunt f multi pe planeta si implicit in Romania si daca vreti sa vedeti o chestie interesanta intrati pe un chat cu un nimic care sa specifice sa zicem ca aveti 10 ani si sa vedeti cati dezaxati o sa intre si ce o sa va propuna. Nashpa rau cu astia
chiftelutacrocanta întreabă: