Cred ca ungurii sunt pur si simplu oameni ca si romanii si in nici un caz nu mi-as pune problema daca omul pe care il iubesc e ungur sau nu. De altfel si eu sunt olteanca, iar bunicul sotului meu vorbea mai mult ungureste si foarte putin romaneste. Deci da, o olteanca se poate casatori in Harghita si, daca e omul ei, va fi fericita si implinita toata viata. Si sincer te-as ironiza pentru ca te-ai gandit macar sa pui o astfel de intrebare.
Am avut probleme cu autoturismul, era necesar sa-l repar la Tîrgu Secuiesc.Am gasit un atelier si surpriza mecanicul repartizat era din Constanta, stiia foarte bine ungureste avea doi copii ne-a spus ca e acolo de 20 de ani, ortodox fiind din dragoste pentru unguroaica lui a trcut la catolici.
Sunetem oameni cu totii; nu vad de ce nu; Daca va iubiti totul e ok. Exista o pb daca nu luati seama de parerile altora. sa va dea domnul sanatate dragoste si intelegere
Eu sunt amestec de maghiara cu romano german, sotul meu roman dar nu a fost niciodata o problema asta.Ne distram pe seama extremismului ambilor. Socrul meu a fost speriat parca la inceput dar ne intelegem super acum.
Ungurii sunt oameni si ei ...Si eu am un var ( locuieste in Targul Mures si azi ), care s-a casatorit cu o unguroaica cu multi ani in urma... Sigur parintii au fost impotriva, mereu au fost discutii pe aceasta tema... cuscrii nu isi vorbeau pentru, ca nu se puteau accepta; dar ei, tinerii s-au iubit mereu si azi au copiii mari. Niciodata insa, varul meu nu ne-a vb despre alegerea facuta, daca regreta acest pas sau cat au suferit copiii la scoala unde invatau... Eu zic ca fiecare este mai presus de toate un - OM - si cu bune si cu rele si daca sti sa traiesti si sa accepti greselile tale dar si a celuilalt - atunci totul va fi Ok. Este totusi o decizie grea care la final, numai tie iti apartine. Sper sa ai numai bine. Lucien
Am o parere buna, pe cei care-i cunosc sunt foarte muncitori si veseli. nu cred ca are importanta nationalitatea cand iubesti, partenerul meu de viata n este roman, si deocamdata nu am avut probleme, lumea mai rea se baga in relatie la inceput, dar vazand ca ne iubim ne-u+au lasat ion pace.
Nu cred ca conteaza nationalitatea intr-o casatorie... Daca te gandesti sa te casatoresti cu el trebuie sa te asiguri ca tu nu ai nici o problema cu faptul ca el e ungur si sa vezi cum va intelegeti. S-ar putea sa fie niste diferente destul de mari... Trebuie sa vezi dac se poate trece peste ele sau nu... Dupa parerea mea e si el om... Ar trebui sa-l tratezi ca atare.
Am o parere buna despre unguri in general. Sunt oameni normali.
si nu vad de ce nu s-ar putea casatori
Sigur ca se pot casatorii, atata timp cat se iubesc. Dragostea nu are granite, reprezentate de varsta, nationalitate, etc, trece peste toate.