| Lightose a întrebat:

Ce parere aveti?
-Eu nu ii pot suporta pe parintii lui ca se comporta cu el ca si cum ar avea 10 ani si se baga mereu intre noi, desi locuim amandoi.In concluzie, cand ma duc la ei stau retrasa si ma consum.
-Mama lui se supara pe mine ca fac ceea ce am scris mai sus.
-Eu nu ii pot ierta pe parintii lui ca m-au jignit(ca baiatul lor le-a vorbit urat; eu nu am avut nicio vina).
-El sufera din cauza razboiului dintre mine si familia lui.

11 răspunsuri:
| mihaela2808 a răspuns:

Incearca sa vorbesti atat cu el despre parintii lui cat si cu ei insusi.

Răspuns utilizator avertizat
| pikaღ a răspuns:

Pai daca te iubeste cu adevarat te va alege pe tine si va incerca sa le explice parintilor lui ca asta este are capul pe umeri si poate lua si el deciziile singur.tu stai de vorba cu el si pune-l intre ciocan si nicovala....eeee acum sa nu fi si tu brutala sa ii spui nu ai ce sa mai vorbesti cu parintii tai dar ii spui sa vorbeasca cu limita, asa se va vedea iubirea pe care tio poarta-daca tio poartalaughing, succes, funda plz

| FeliciaCorinaA a răspuns:

Poate ca primul lucru pe care ai vrea sa il faci este sa il pui sa aleaga intre tine si parintii lui. Mare greseala, insa! Intreaba-te mai bine pe cati dintre oamenii cu care interactionezi zilnic in suporti. Am avut o profesoara in ultimii doi ani de liceu care imi spunea ca daca incerc sa stau doar printre persoanele printre care ma simt cel mai bine, fac o mare greseala deoarece lumea este rea iar eu nu pot schimba acest lucru. Cel mai bine este sa incerci sa pastrezi o relatie cordiala cu parintii prietenului tau. Invita-ti soacra la cafea, spune-i tot ce te framanata si, poate asa, afli si cauza comportamentului sau.

| madalyynna a răspuns:

Crede-ma ca si eu am trecut prin asta si nu prea ai ce face, vorbeste cu iubitul tau si vezi ce o sa faci.

| TooNight a răspuns:

Sa stii ca dragostea inseamna compromis, deci daca te iubeste, pe tine te va alege dar nu trebuie sa se certe nici cu parintii lui. Stii cum ii melodia aia:Pe tine te-am aleees:)) Bere gratis:Pas in doi.;)http://www.youtube.com/watch?v=HUIllVCwWGU
Sa stii ca ar fi bun si un psiholog cu care sa discuti, impreuna cu iubitul si cu parintii acestuia.;)

| claudia_4698 a răspuns:

Incearca sa nu mai mergi pe la ei si lui spune-i sa nu vorbeasca urat cu parinti iar tu fi alaturi de el ca doar cu el traiesti nu cu parinti lui.A si cand trebuie sa mergi la el fi mai comunicativa o sa fie mai bine pentru tine.El cand merge la tine cum se simte?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate o sa ti se para un cliseu dar prin aceeasi ''problema'' trec si eu,eu locuiesc cu el la mine acasa,in apartament,el este din alt judet,iar parintii lui sunt de o rautate inimaginabila,urasc tot ce fac eu,vorbesc vrute si nevrute despre mine,la fel si fratii lui,si problema este ca nu le-am dat motive,sunt la facultate,nu ii cer bani de taxe(el lucreaza), veneam si u bonul cand luam paine, nu stau cu ochii pe altii-daca intelegi e vreau sa zic, gatesc, spal, am grija ca el sa fie ok.si cel mai important: IL IUBESC,se pare ca sunt persoane care nu pot vedea ca copilului ii este bine cu cine si-a ales el,nu pe cine au ales ei, fara sa iti mai zic ca ii dadusera nr iubitului meu unei tipe de acolo de unde stau ei de il suna aia-chipurile ca are nev de niste ''sfaturii''-TE INCALZESTE CU CEVA DACA ITI ZIC CA poate la mine situatia este mult mai grava-ai sa intrebi de ce? pentru ca lui nu ii ofera multe ''usi''ci trebuie sa aleaga intre mine si ei-si ca sa iti dau si un ex : au spus in tot satul de unde sunt ei k il tin sub papuc, ca face ce zic eu, EI CA PARINTI il dau raului etc, iar ref la faptuul ca tu esti mai retrasa cand mergi la ei, si eu faceam la fel si de fapt ce mi s-a reprosat? k oriqm ei nu or sa ma bage in seama ca au vazut cum sunt iar EU NU SUNT CA EI... VORBE SPUSE DE FAM PERS PE CARE O IUBESC MUUULT! ZI TU CE PARERE AI?
pooop
p.s era vorba sa mergem la ei acum dum sa stam de vb si sa rezolvam lucrurile pentru totdeauna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru FeliciaCorinaA):

@Catalina1993Fely,sa stii ca ai dreptate in mare parte dar nu in totalitate,sa nu interpretezi gresit ce o sa iti zic dar tu spui k fata sa nu il puna pe iubitul ei sa aleaga intre ea si ei,dar cata cum este posibil ca unii parintii chiar lucrul asta sa faca? Eu am trecut prin asa ceva,de fapt trec, si este dureros, sa ii vad cum nu ii dau de ales decat intre mine si ei, pentru ca vezi tu unii nu suporta ca, fiilor sa le fie ok langa o pers de treaba sa nu zic altceva sa crezi ca laud singura....cata tu cum te-ai simti daca tu incercand sa pari o pers cu cei 7 ani de acasa,cum zc si aceasta fata in povestea ei,ea sta mai retrasa,poate nu se baga in discutiile lor,cum faceam si eu,de ex cum sa ma bag eu in discutii cu unul din vecinii lor care sa zicem venise sa vorbeasca despre lucruri agricole? sau de exemplu sa fie obisnuiti ca baiatul sa ii ina ''in puf'' dandu-le bani pentru absolut orice,dar acum ca este cu mine,sunt niste lucruri de plata si stiam cu totii ce preturi sunt,ce cheltuieli,mai ales in Bucuresti,ei au pretentioa sa lea dea jum din salariu,si cum el -iubitul meu nu a facut asta au inceput sa ''ne toace'',explic tu daca poti asta? adica suntem fete,suferim,suportam,incercam sa avem bunul simt, dar cu cine? are rost tot efortul nostru?+ de asta tatal iub meu imi zicea ca ce fac cu fac? ca la ce imi trebuia? ca pot sa ma angajez si ca vanzatoare.ok, tot resp pentru cele care muncesc in domeniu, dar vreau si eu o cariera, cine sa inteleaga asta cata?

| FeliciaCorinaA a răspuns (pentru anonim_4396):

Evident, situatia ta nu este una de invidiat dar sa fim serioase, majoritatea batranilor nu din Romania, ci din intreaga lume ar trebui dusi la balamuc. Stii ce nu am citit in ceea ce ai scris? Cateva cuvinte despre atitudinea lui. Faptul ca tu esti la facultate ar trebui sa le ofere un motiv de mandrie dar poate sunt genul acela de persoane care au fost crescute cu crezul : "femeia DOAR la cratita si acasa." Uneori nebunia nu are explicatie (sau ignoranta sau ura ura) si nu poti explica anumite lucruri unor persoane care asociaza vara cu datul la sapa in loc sa o asocieze cu plaja si toamna cu culesul. Tu ai scris ca ei il preseaza pe iubitul tau sa aleaga. Mai bine nu imi imaginez certurile voastre cu privire la acest subiect. Imi pastrez idea cu privire la faptul ca tu nu ar trebui sa il presezi. Spune-i doar (pentru a mia oara, poate) ca exista o limita in toate. Pe de alta parte ar trebui sa il intelegi. Daca el a avut pana acum o relatie stransa cu parintii lui ii va fi greu sa se desparta de ei. Daca si el este satul, ca si tine, faceti ce este de facut. Succes! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru FeliciaCorinaA):

Am si scris undeva mai sus ca vreau sa mergem sa vb clar si raspicat ceea ce ii deranjeaza la pers mea,ce ma deranjeaza si p mine la persoana lor(am uitat sa iti zic ca dp parerea mamei iubitului eu sunt OBLIGATA sa ii zic MAMA-inteleg k in unele parti inca se mai ''poarta asta cu ''mama'' dar nu era suf ca ii vb cu ''d-voastra?) ca poate si eu am gresit,nu? nefacand ce a zis ea,sper sa mai rezist pana la intalnirea cu ei,intru si in ses,si sa stii ca NU, chiar nu erau mandrii cu mine, bine ca nu era ceva iesit din comun dar nu apreciau, ba chiar cand eu vorbeam cu niste colege despre o nota care se afisase sora iub meu radea mustaceste, fara sa stiu motivul, m-am simtit k o... oriqm merg inainte!