anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa fac ca sa ma lase bunicamea sa ma lase in pace sa fac ce vreau pe pc-ul meu? happy

17 răspunsuri:
| ツDiana a răspuns:

Inchide-ti usa cu cheia.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pune-i parola.

| Mikku a răspuns:

Adica? n-am inteles nimic? sad

| felixvis a răspuns:

Arata-i ce jocuri joci! Uite ce joc iti recomand! E-sim este un joc de afaceri, economii, razboi si altele! In el poti sa te lupti contra altor tari sa fi presedinte sau conresman sa ai fabrici sa muncesti si altele! Uite tutorialul lui: https://docs.google.com/......INfBk/edit

| DarkBlood32 a răspuns (pentru Mikku):

Pai nu ma lasa sa vorbesc la pc prin mesaje. Mai toata ziua sta langa mine sa vada ce fac la pc. big grin

| Adrianmircea7 a răspuns:

Instaleaza bunicadefender laughing))

| DarkBlood32 a răspuns (pentru suntserios):

La ce sa pun parola? tongue

| felixvis a răspuns:

E-sim este un joc de afaceri, economii, razboi si altele! In el poti sa te lupti contra altor tari sa fi presedinte sau conresman sa ai fabrici sa muncesti si altele! Uite tutorialul lui: https://docs.google.com/......INfBk/edit

Răspuns utilizator avertizat
| Andrey12 a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=jSmzxoyzvuk pune-i asta s-o asculte si sa vezi ce te mai lasa in pace

| stefan573 a răspuns:

Bate-o.

| mgtow a răspuns:

Pune lacat la usa sa nu intre peste tine. Ea e baba si ii place sa fie asa cum e n-ai ce sa faci.

| Lyy a răspuns:

Roag-o sa te lase in pace

| SuperMagicSmile a răspuns:

Deschide si tu un tab cu o poza veche, gen asta:

http://celticmythpodshow.com/......_1885a.jpg

scoate un caiet, prefa-te ca scrii si spune-i sa nu te mai deranjeze ca faci un eseu.Asta functioneaza daca ai calculatorul in camera ta... daca nu..sorry bro

| Mikku a răspuns (pentru DarkBlood32):

Pai ai putea doar sa ii spui sa te lase in pace fiidnca vrei sa vorbesti si tu cu amicii si nu o intereseaza pe ea ce vorbesti tu sau una este sa inchizi usa cu cheia si cand iesi daca te intreaba de ce ai inchis ii zici ca ai avut treaba si daca te intreaba ce treaba ii spui ca o treaba nu te intereasa! cam atat! crede-ma am patit-o si eu dar mama o muta de colo colo (o iubesc pe mama) si puteam sa vb fratele meu!

| Euuuuuu31358515 a răspuns:

Sa te incui in camera

| MayanMistica a răspuns:

Nu stiu de esti fata sau baiat dar am o banuiala ca esti cu mult sub 18 ani. In fine, ideea e ca bunica ta iti vrea binele. Vrea sa vada cu cine vorbesti ca sa nu ajungi maine poimaine pe mana nu stiu cui sau a vreunui proxenet. Intamplare adevarata: fiica unei prietene bune s-a jucat pe internet.Un joc cu nu stiu ce pinguini. La inregistrare a trebuit sa introduca nr de mobil.S-a jucat, nestiind ca fiecare joc costa.Si uite cum s-au trezit saracii parinti ca au de platit o groaza de bani la mobilul fetei.250€!
Si asta e un exemplu fara prea multe efecte groaznice.Hai ca plateste factura, se invata copilul minte si gata.Ce te faci daca intri in nu stiu ce anturaj cu drogati, proxeneti sau perversi? Daca ajungi sa fi sechestrat/a, abuzat sau mai stiu eu ce? Atunci ai dori sa fi fost baba aia afurisita prin preajma si sa te atentioneze.