Are probleme de comunicare. Spune-i ca in felul asta nu poate exista o relatie.
Inseamna ca a facut ceva rau si ii este frica sa nu afle Politia si nu poate sa-ti spuna.
ori are vreo bola venerica grava si nu stie cum sa se trateze si evident nu-i capabil sa-ti spuna de la cine a luat-o, ca inseamna sa-ti spuna ca te-a inselat samd.
Sunt gramezi de cauze care pot determina un barbat sa nu-ti spuna adevarul, de frica sa nu produca panica, spaima, sau o ruptura in relatie.
Rupe relatia daca acesta nu este in stare sau nu vrea sa comunice cu tine. Asta e o dovada mare de imaturitate si in timp vor aparea probleme serioase despre care trebuie sa discutati. Daca acum face asa din motive neintemeiate, nu este deloc in regula.
O relatie de succes presupune sa puteti vorbi amandoi despre orice, cu calm, respectuos, etc asa cum i-ai vorbi celui(ei) mai bun(e) prieten(e).
Se da mare, vrea sa para interesant! Nu-l mai întreba ce are când mai face așa, comportate cu indiferența și vei vedea că vine el la tine!
A funcționat în cazul tău?
Parerea mea e sa vorbesti cu el calm frumos pentru ca
Comunicarea este cheia
Ia l cu buna saruta l linisteste l calmeaza l si o sa ti spuna
Hei, și iubitul meu face exact la fel, însă el nu va spune niciodată ce are pe suflet când eu insist sa mi zică, mereu mi-a spus el când a simțit, chiar și după 2 zile, bărbați au un orgoliu mai mare decât al femeilor. Acorda i timp, părerea mea