Parerea mea e sa vorbesti cu el calm frumos pentru ca
Comunicarea este cheia
Ia l cu buna saruta l linisteste l calmeaza l si o sa ti spuna
Rupe relatia daca acesta nu este in stare sau nu vrea sa comunice cu tine. Asta e o dovada mare de imaturitate si in timp vor aparea probleme serioase despre care trebuie sa discutati. Daca acum face asa din motive neintemeiate, nu este deloc in regula.
O relatie de succes presupune sa puteti vorbi amandoi despre orice, cu calm, respectuos, etc asa cum i-ai vorbi celui(ei) mai bun(e) prieten(e).
Are probleme de comunicare. Spune-i ca in felul asta nu poate exista o relatie.
Inseamna ca a facut ceva rau si ii este frica sa nu afle Politia si nu poate sa-ti spuna.
ori are vreo bola venerica grava si nu stie cum sa se trateze si evident nu-i capabil sa-ti spuna de la cine a luat-o, ca inseamna sa-ti spuna ca te-a inselat samd.
Sunt gramezi de cauze care pot determina un barbat sa nu-ti spuna adevarul, de frica sa nu produca panica, spaima, sau o ruptura in relatie.
Se da mare, vrea sa para interesant! Nu-l mai întreba ce are când mai face așa, comportate cu indiferența și vei vedea că vine el la tine!
Hei, și iubitul meu face exact la fel, însă el nu va spune niciodată ce are pe suflet când eu insist sa mi zică, mereu mi-a spus el când a simțit, chiar și după 2 zile, bărbați au un orgoliu mai mare decât al femeilor. Acorda i timp, părerea mea