| Mara6392 a întrebat:

Ce să fac când tatăl meu îmi zice că dacă nu merg la sală atunci nu mă lasă să stau la el? Ai mei sunt divorțați și vara asta am decis să stau la el (am 18 ani) și intru în clasa a 12a. Vreau să stau la tata pentru că eu nu mă înțeleg deloc cu mama și nu mă simt confortabil cu ea în casă.

Astăzi mi-am cupărat un ou kinder și tata a găsit ambalajul și a zis că dacă nu mă duc la sală, nu învăț pentru bac, nu am cele 4 ore de meditații pe săptămână, nu fac curat în casă și nu fac de mâncare atunci el nu mă primește în casa lui. Eu i-am zis că nu pot face atâtea lucruri deodată vreau să mă focusez pe învățat pentru bac și pe examenul de la facultate.

19 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cand eram la liceu ma duceam la munca in agricultura si pe santiere. Si ghici ce?! Am luat si bac'ul.
Cu tot respectul, dar daca esti obeza, nu-i bine pentru sanatatea ta. Eu nu mai mananc zahar de un an de zile, am redus drastic cantitatile de paine. Ce este drept nu am mai facut sport, ca vin epuizat de la servici, am 36 de ani. Daca vrei sa te mentii motivata, gandeste-te la toti baietii aia frumi si dulci si draguti. Ai vazut ca aia ruleaza doar tipe fit, asa ca daca îi vrei, nu mai fi grasa. Lasa dracu kinderele alea laughing

| dullcat a răspuns:

Buna.Nu prea inteleg. Tatal tau te trateaza ca pe o slujitoare? Cand tu nu esti acolo cine face toate aceste lucruri pentru el? Si pentru ce sa mergi la sala? Iti controleaza si aspectul fizic, te pune sa slabesti cumva? Esti sigura ca nu e mai bine sa traiesti cu mama? Nimic din ce ai scris nu este ok.

| dullcat a răspuns (pentru anonim_4396):

Isi ia si fata un ou kinder si gata, tragi concluzia ca e obeza. Foarte frumos.Plus, un adult functional care traieste singur trebuie sa fie capabil sa-si faca de curat si de mancare, nu sa isi aduca copilul pe post de sluga.

Răspuns utilizator avertizat
| MiraMiraMira987654321 a răspuns:

Casa lui, conditiile lui, totul pentru binele tau. Stie el ce-ti cere. Nu-ti place, stai cu mama.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru dullcat):

Ia zis tacsu' sa nu mai stea ca balega si sa bage in ea. Sa faca si ea curat si mancare cat este el la servici. O sa ii prinda bine mai tarziu ca o sa invete sa se descurce singura si sa fie mai disciplinata. Mie nu mi-se pare ca i-a cerut prea mult.

| MiraMiraMira987654321 a răspuns (pentru dullcat):

Te-ai gandit ca fata deja e un adult functional? Are 18 ani. Si nu stie sa faca nimic. De aia tata ii cere sa le faca. Pentru ca sa invete sa se descurce in viata. Ca maine ne va spune ca se cearta cu iubitul pentru ca ea nu face nimic in casa.

| dullcat a răspuns (pentru MiraMiraMira987654321):

Sigur, peste noapte devine menajera si Jamilla, etc. cand o ameninta ca daca nu face toate astea, nu o primeste in casa.La ce sa te astepti, ca doar asa functioneaza educatia la romani de zeci de ani.

Gasesti orice vrei sa faci pe internet.Nu mai esti limitata de mama sau de revista Practic.Nu asta e problema, ci faptul ca pentru bac si facultate ai nevoie de timp de studiu, dupa ce vii acasa, pe langa temele de liceu.Ca sa faci curat si mancare zilnic iar ai nevoie de timp.Pentru a asimila informatia ai nevoie si de relaxare, de pauze, de viata sociala. Apoi, ce sa vezi, ai nevoie si de somn. Unde crezi tu ca incap toate in 24 de ore?

| Mara6392 explică:

De unde știi tu că nu fac mișcare? În fiecare zi mă duc la alergat și aleg să merg pe jos în loc cu autobusul sau cu taxiul. Si 20 de grame sau cât care un ou kinder o dată la 6 luni nu e nu știu ce.

| Mara6392 explică (pentru TornadoIDS):

În total am 7 ore de meditații (3 ore în total la mate și 4 ore în total la fizică)

| adryang78 a răspuns:

Mie mi se pare că tatăl tău are niște principii solide și foarte îndreptățite. Nu ți-a cerut să faci nimic absurd sau imposibil. Din comentariile celorlalți, deduc că ai o problemă cu obezitatea. Deci sala este o măsură excelentă. Eu aș mai fi adăugat și interdicția pentru sucuri, chips-uri și alte porcării. Cele 4 ore de meditații, după cum spunea colegul, înseamnă 2 ore în două zile. Curățenia în casă este și ea binevenită, la fel și a găti câte ceva.
Din ce pricep eu, tatăl tău este un om cu capul pe umeri, așa că nu mai căuta scuze și ascultă-l.

| dullcat a răspuns:

Nu am reusit sa retin povestea fiecarui utilizator.E dragut daca tu ai retinut.Un desert acolo ca o recompensa, din cand in cand, e normal. Daca iti interzici total un dulce, apoi ti se face pofta si salivezi la altii, sigur reusesti sa slabesti. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mara6392):

Ok. Imi cer scuze daca am dedus gresit ca nu faci miscare. Dar trebuie sa faci tu ceva in casa. Eu cand eram de varsta ta faceam curat peste tot, ma duceam la munca cu ziua, primeam haine doar de paste. Taica-tu iti vrea binele, viata-i grea mara, trebuie sa te pregatesti pentru ce este mai rau. Vrei bani, munceste, vrei tipi frumosi, care sa nu te pump and dump, atunci fii fit si feminina. Nu te mai lua dupa ce vezi pe tiktok. Ca viata este grea si oamenii sunt rai in realitate. Acum esti mica, ai sa vezi cu timpul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru dullcat):

Eu fac abuz doar odata pe saptamana. Beau 3-4 beri, asta eee, pot renunta la orice dar nu pot renunta la bere crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru TornadoIDS):

Abia astept sa vina sambata laughing

| GabiDumitrescu a răspuns:

Cred ca ai face mai bine sa te intelegi cu mama. Tatal tau e cu pluta complet. Si spun asta in calitate de tata. Daca pana la varsta pe care o ai el nu a invatat ca nu merge cu ordine si ultimatumuri...