| Florin_Dacian_1995 a întrebat:

Ce sa fac daca prietena mea si-a schimbat comportamentul fata de mine? Ce inseamna asta?

15 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ceva s-a întâmplat, stai deschis cu ea de vorbă.
Pa, pa.

| mgtow a răspuns:

Are amant, intro relatie indiferent de raul care intervine el sau ea s-ar purta bine dar daca e indiferenta de comportament e din cauza ca are gandul la acel intrus.

| mona a răspuns:

Probabil a intervenit,, a 3 a,, persoana intre voi, vorbeste deschis cu ea poate afli motivul

| miolina a răspuns:

O pauza de cateva zile fara domnisoara. Are curaj sa-ti marturiseasca o problema de-a ei? Ascunde ceva? Nu poate sa-ti spuna? O problema delicata numai pentru 4 ochi? Sa nu reactionezi violent. Daca vrea sa se joace cu tine, de ce te pune la incercare? Si-a gasit alt prieten?

| zurick a răspuns:

Daca nu mai doreste sa vorbeasca cu tine spune-i ca o vei lasa impace, dar macar sa-ti dezvaluie motivul.Si inca ceva nu-i purta ranchiuna, nu trebuie sa dovedesti ca...

| cristimihailov a răspuns:

Stii bine. Te pregatesti de despartire.

| MiruD a răspuns:

In rau sau in bine?
Poate a aparut altcineva in viata ei.
Poate nu te mai iubeste sau s-a plictisit de tine.
Poate ai facut ceva si ai suparat-o.
Are probleme in familie, sau scoala si nu iti poate spune.
Vorbeste cu ea si in felul asta vei afla.

| Alexandru0007 a răspuns:

S-a cam plictisit de tine

| manuel72 a răspuns:

Se simte vinovata ca iese cu prietenul tau.

| paulpetrolistu a răspuns:

Pai stai cu ea de vorba si afli de ce e diferita fata de inainte!

| despina17 a răspuns:

Daca te respinge inseamna ca are o dispozitie prosta sau are o problema daca stii ca e serioasa sa stii ca nu te insala femeile se schimba ca anotimpurile azi poate ne e bine maine poate ne e rau nu se stie niciodata ofera-i un timp singura si ai sa vezi daca se schimba in bine atunci nai de ce sa te plangi raspunde-mi la intrebarile legate de hennna

| iuly92 a răspuns:

Ceva se intampla... vorbiti.e foarte important ca intr-o relatie sa existe comunicare, numai asa vei descoperi problemele celuilalt si ceea ce il deranjeaza!

| hellangel852 a răspuns:

Vorbeste cu ea, intreab-o de ce asa? ce s-a intamplat. asa te vei lamuri. bafta!big grin

| Florin_Dacian_1995 explică (pentru hellangel852):

Pai, vorbea cu un baiat atunci. Un baiat de care i placea. Asta e motivul.

| hellangel852 a răspuns (pentru Florin_Dacian_1995):

Off, daca ea vorbea cu un baiat de care ii si placea, si s-a distantat de tine, eu cred ca ceva scartie in relatia voastra, si eu cred ca te raneste facand asta, prin urmare trebuie sa iei o decizie pe care numai tu o stii.