In rau sau in bine?
Poate a aparut altcineva in viata ei.
Poate nu te mai iubeste sau s-a plictisit de tine.
Poate ai facut ceva si ai suparat-o.
Are probleme in familie, sau scoala si nu iti poate spune.
Vorbeste cu ea si in felul asta vei afla.
Are amant, intro relatie indiferent de raul care intervine el sau ea s-ar purta bine dar daca e indiferenta de comportament e din cauza ca are gandul la acel intrus.
O pauza de cateva zile fara domnisoara. Are curaj sa-ti marturiseasca o problema de-a ei? Ascunde ceva? Nu poate sa-ti spuna? O problema delicata numai pentru 4 ochi? Sa nu reactionezi violent. Daca vrea sa se joace cu tine, de ce te pune la incercare? Si-a gasit alt prieten?
Probabil a intervenit,, a 3 a,, persoana intre voi, vorbeste deschis cu ea poate afli motivul
Daca nu mai doreste sa vorbeasca cu tine spune-i ca o vei lasa impace, dar macar sa-ti dezvaluie motivul.Si inca ceva nu-i purta ranchiuna, nu trebuie sa dovedesti ca...
Vorbeste cu ea, intreab-o de ce asa? ce s-a intamplat. asa te vei lamuri. bafta!
Pai, vorbea cu un baiat atunci. Un baiat de care i placea. Asta e motivul.
Daca te respinge inseamna ca are o dispozitie prosta sau are o problema daca stii ca e serioasa sa stii ca nu te insala femeile se schimba ca anotimpurile azi poate ne e bine maine poate ne e rau nu se stie niciodata ofera-i un timp singura si ai sa vezi daca se schimba in bine atunci nai de ce sa te plangi raspunde-mi la intrebarile legate de hennna
Off, daca ea vorbea cu un baiat de care ii si placea, si s-a distantat de tine, eu cred ca ceva scartie in relatia voastra, si eu cred ca te raneste facand asta, prin urmare trebuie sa iei o decizie pe care numai tu o stii.
Ceva se intampla... vorbiti.e foarte important ca intr-o relatie sa existe comunicare, numai asa vei descoperi problemele celuilalt si ceea ce il deranjeaza!