| costel2912 a întrebat:

Ce sa fac ma tot cert cu prietena mea ca parintii mei mai nu prea o accepta si ne certam pe situatia asta ce a fac ma inebuneste avem un an impreuna

13 răspunsuri:
| Roxana121 a răspuns:

Salut! Din ce cauza n-o accepta parintii tai? pentru ca vine dintr-o familie saraca?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Probabil vine dintr-o familie săracă sau cine ştie, trebuie să aibă ei un motiv întemeiat de ce să n-o accepte, cu timpul poate îşi vor schimba atitudinea, până se obişnuiesc cu ea.
Te pup!

| missABCD a răspuns:

Cred ca ar trebui sa discuti cu parintii tai. Eu cred ca tu trebuie sa le arati parintilor tai ca prietena ta e un om bun... ca ea are o influenta buna asupra ta si ca ea te face fericit!

| dariana17 a răspuns:

Odata ce voi va intelegeti nimic nu trebuie sa mai conteze, dar nu inseamna ca trebuie sa iti indepartezi parintii. Discuta cu ei, vezi de ce nu o suporta si poate ajungeti la o intelegere.

| costel2912 explică (pentru Roxana121):

Nu nu pentru ca ea e mai mare ca mine ea are 31 eu am 19 ani de asta. vreo jumatate de an nu am vob cu parinti dar intr-o zi au venit la noi si am vob cu ei.ns ce sa zic probabil ca vor sa ma aiba inapoi la ei acasa ns

| costel2912 explică (pentru anonim_4396):

Nu e din familie saraca suntem amandoi pe aceeasi linei ea e mai mare ca mine ea are 31 eu 19 ani asta e

| costel2912 explică (pentru dariana17):

Cred nu o suporta ca ea e mai mare ca mine de asta ea a fost maritata si de asta.voi ce ma sfatuiti

| raluk27 a răspuns (pentru costel2912):

Nici eu nu as fi de acord. Din toate fetele de pe lumea asta, de ce te-ai incurcat cu una cu 12 ani mai mare si divortata pe deasupra? Si ea e ciudata. E urat din partea ei ca la varsta asta si fiind ditamai femeia, se incurca cu un baiat atat de tanar. Parintii se gandesc la binele tau. In cativa ani o sa-ti treaca dragostea si ai sa privesti problema altfel. Cand o sa-ti sticleasca ochii dupa fetele mai tinere, mai de varsta ta, fara obligatii, fara statutul de femeie divortata, o sa fie foarte frustrant. Ok, mai stai putin, dar gandeste-te foarte bine. In cativa ani, tipa e langa tine o sa fie cam expirata, iar diferenta de varsta o sa-si spuna cuvantul. Plus ca probabil ea va vrea sa se recasatoreasca, iar pentru asta, presupun ca nu esti foarte pregatit.

| costel2912 explică (pentru raluk27):

Da am incercat sa ma despart de ea dar nu pot o iubesc avem 1an acusica pe 24 mai. sincerc sa va spun nu stiu ce sa fac? am trecut prin multe impreuna

Inteleg, dar trebuie sa fii rational. Ok, doare, dar asta e. Pe tremen lung iti va fi mai bine.Esti la facultate/urmeza sa te duci? Poti folosi asta in avantajul tau.

| costel2912 explică (pentru raluk27):

Nu fac facultate de cand am terminat scoala am venit sa stau cu ea impreuna.nu stiu ce sa zic mersi pentru sfaturi te pup bine daca accepti pupuiku

Pai foarte rau. Inscrie-te in toamna asta la o facultate in alt oras. Distanta o sa te ajute, plus ca o sa cunosti colege noi.
Cu placerehappy

| Roxana121 a răspuns (pentru costel2912):

Am inteles! Eu cred ca nu le place parintilor de ea, motive sunt multe(pentru ca este mai mare ca tine, pentru ca nu este ceia ce vor sa ai tu, pentru ca te foloseste, etc, nu stiu ce gindesc parinti tai.Dar nu cred ca este o varianta buna sa te desparti de ea doar pentru ca e mai mare decit tine, asta e dragostea fara virsta.Totusi este ceva intre voi daca sunteti de 1 an impreuna, pentru ca daca era doar o aventura pentru ea citeva zile sau saptamini erau de ajuns, dar totusi sunteti de ceva vreme impreuna, inseamna ca va iubiti.Mult succes.Si apropo ce crede iubita ta despre situatia ta cu parintii?