Buna.bebe.
in visula tau pur si simplu ti-ai transpus dorinta de a fi cu el sau ma rog, pur si simplu faptul ca iti mai place inca de el a dus la un vis de genul asta. tot ce iti pot spune este ca tu inca te gandesti la el, chiar daca poate nu vrei sa-ti recunosti nici tie si ca incercarea ta de a-ti vedea de viata nu prea da roade.
daca va mai fi ceva cu el sau nu, numai voi doi puteti sti sau afla, dar din moment ce el are prietena, nu cred ca ar fi corect fata de ea sa te bagi intre ei.
totusi, ati putea sa renuntati amandoi la orgolii si sa va impacati, macar ca si amici si mai departe cine stie ce va fi, pentru ca se pare ca gandul la el iti mananca destul de multe resurse
bafta
Se intampla foarte des ca atunci cand ti-e sete sa visezi ca bei, sau cand ai pofta de ciocolata sa visezi ca mananci ciocolata. visul tau poate insemna ca tu il vrei crezand ca acum relatia ar merge mai bine. Am o carte pentru vise. ca si eu le consider importante. Scrie ca daca visezi "masca purtand" - vei insela pe altul iar "masti mai multe"- vei fi inselat... totusi incearca sa dai de el. sa vezi cum ii si cum vorbeste cu tine.