Cred că o să rămână tot "băiatul mamei". Doar dacă te muți cu el în alt oraș sau în străinătate poate s-ar schimba.
Toată lumea se maturizează cu cât înaintează în vârstă, dar mai există cazuri în care personalitatea este dificil de maturizat, și persoana găsește o zonă de confort care îi va strica viața.
Aiii, esti la prima relatie. Si presupun ca esti foarte tanara.
Toti baietii cred ca mama are mereu dreptate. Toate mamele ar vrea ca baietasii (mai ales daca e singurul, indiferent cate fete ar avea) sa stea langa ele, chiar daca ele s-au maritat si au luat un baiat de la mama.
In timp baietii se maturizeaza, dar tot cu gandul la mama sunt. Unii merg pe ascuns fara sa stie nevasta. Dar mai sunt care nu se maturizeaza niciodata si o vor pe mama sa decida tot pentru familiile lor. Chestie de caracter si de... educatia de acasa.
Problema e ca de asta ne-am si despartit. Faptul ca nu ma intelegeam cu maicasa, a dus la conflicte intre noi, iar ea efectiv nu mai vorbea absolut nimic cu mine. El ramasese in trioul lor de mama tata si copilul si acceptase cumva faptul ca maicasa ma exclusese. Eu i-am spus sa ne mutam impreuna singuri in chirie, dar el nu a vrut asa ca am plecat singura. In final el nu ma mai cauta, si cred ca a ales deja, parintii lui
Toti adulti suntem un ecou al copilariei. Mai puternic sau mai slab, mai usor de diluat partile negative acumuland maturitate sau intarziind maturizarea in lipsa unor factori care sa produca aceasta maturizare. Daca ai sentimente fata de el, asta poate insemna o scanteie de speranta pentru schimbarea lui. Tu trebuie doar sa intelegi ca dragostea este mai puternica decat orice si poate produce maturizarea si schimbarea de care aveti amandoi nevoie. Mama lui trebuie sa inteleaga ca are un copil iubit si maturizat prin acest sentiment, nu unul rapit si lezat prin distantarea de copilarie, amintiri si mama excesiv de posesiva.
Iti spun din proprie experienta ca nu se va schimba.Si eu am pierdut ani de zile intr-o relatie cu un astfel de... "baiat" tocmai pentru ca am crezut ca o sa se schimbe, pentru ca atunci cand ne certam ii duceam dorul si trageam constient de o relatie care stiam ca nu va functiona.
Nu e usor sa treci peste o relatie care a durat ani de zile, dar nici sa ramai intr-o relatie care nu te satisface nu e usor.Alegerea e a ta.
Buna. Niciodata. Baiatul mamei nu a fost invatat sa fie independent, sa gandeasca pentru el, ci sa apuce intotdeauna de fusta mamei, sa fie cocolosit de aceasta si sa o asculte in legatura cu tot.
Nu poti fi niciodata pe primul loc in astfel de relatii, poate, doar dupa ce nu va mai fi soacra, insa, tot cu mentalitatea toxica de baiat cocolosit de mamica ramane. Cel mai bine ca ai ales sa termini. Parerea mea, este sa iti gasesti un barbat, nu un baietel.
Da-i timpului timp, cum se spune, acele sentimente vor disparea cu timpul. Normal ca te incearca sentimente de dor fiind si o relatie lunga, care, cu siguranta te-a marcat. Poti sa treci peste asta, da-ti TIE o sansa, nu relatiei toxice. Bafta.
Într-adevăr Soacrele nu trebuie să se bage, dar cine știe ce cuvinte poate ai spus și tu.
Am înteles. Idee este că Niciun bărbat nu îți va permite să umilești mama indiferent dacă ea este puțin cam nebună, însă singura armă este să o eviți sau ignori. ultima armă poți pleca sau discuta cu fiul. Asta fac cam toate femeile, pentru ca oricum nu vei schimba tu un om prin alte principii decât dacă se acceptă. Unii oamenii sunt căpoși de mici până la bătrânețe in principiii, organizare, curațenie sarcini etc. Sunt influenți și vor să își extindă amprenta. Nu-i vina lor, fiecare om suferă probabil anumite transformarii prin diferite experiente.
In cazul tău ai plecat, foarte bine daca decizia ta este una măsurată destul de bine.
Foarte greu se maturizeaza, asta daca e constient de faptul ca e baiatul mamei. Am dat si eu de specimene din astea. Voia sa ma imbrac, sa ma port, sa gatesc ca ma-sa si sa-l astept cuminte acasa. Sa nu am prietene si sa fiu constant cu el. Ma suna mereu si devenea obositor, plangeam noaptea de stres asa ca am decis sa zic pa. EL practic voia sa o f**a pe ma-sa. Nu cred ca a gasit pe cineva nici dupa 7 ani de la despartire, mai ales cu ce conditii punea si la ce prefacut era. Baietii mamei sa ramana la mami, ca nu o sa-i satisfaca nimeni altcineva.
S-ar putea să te șocheze, dar a fi de acord cu mama proprie e comportament de om matur. Tinerii în general nu sunt de acord cu mama proprie.
Nu cred ca mai are rost sa încerci. Poti in schimb sa ii dai un sfat prietenesc si sa ii spui ca o sa moara singur cu masa in stilul asta, sau ca va reusi sa isi faca o relație cand va muri masa ca altfel nu prea are șanse.
Nu se va maturiza niciodata, va ramana de fusta mamei pana moare ma-sa.
Nu isi au rostul aceste sentimente ca tot baiatu` mamei va muri.
E mai bun in relatie dar nu merita sa iti faci de cap cu el pentru ca si tie ti se intorc necazurile mai incolo. Cand nu e baiatul mamei poate sa fie baiatul violentei sa te bata si posibil sa insele. Asa cum romancele sant smechere de fel romanii marea majoritate le place sa isi maltrateze femeia. As zice ca BM ar fi varianta buna de viitor numa sa-i zici (las-o pe mata impace de fata cu mine) sa fie focusat pe relatie daca revii la el
Ma tem ca nu va putea scapa de sub influenta ei. Tocmai asta am incercat, sa il iau de sub aripa ei, si m-au luat amandoi de dusman asa ca sa ii fie mai bine fara mine. Eu incep sa ma obisnuiesc