| DomnishoaraTPU a întrebat:

Ce se intampla daca-ti gasesc parintii
jurnalul?
Nu inteleg de ce tinerii se tem sa le gaseasca parintii jurnalul.
O sa-mi iau jurnal asa ca sunt curioasa?

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Simplu, scrii in el lucruri pe care nu le doresti a fi cunoscute de parinti. Cand incepi sa scrii, te gandesti care este audienta acestui jurnal: tu, prietenele tale, parintii, toata lumea? Si stabilesti ce scrii in el in functie de audienta.

6 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Pentru ca multi tineri nu-si iubesc parintii; si asta din pricina ca nu se simt iubiti de parintii lor.

| Aasdfghj a răspuns (pentru anonimg):

Ce tampenie! Chiar nu are nicio legatura. Unele persoane prefera sa nu afle toti secretele. De exemplu eu si iubitul meu, avem un jurnal impreuna in care scriem lucruri ce ne privesc strict pe noi doi. Fiecare persoana are secrete. Consider ca unele nu le poti spune parintilor.

| Cloudiiia a răspuns:

N-are ce sa se intample. Jurnalul este un caiet in care iti scrii toate gandurile pe care le ai.Si oricum, parinti nu o sa-l citeasca daca le explici ca este locul in care iti scrii gandurile, iti versi nervi sau scrii lucruri intime.

| anonimg a răspuns (pentru Aasdfghj):

Aici e vorba strict despre parinti si copii. Tu vorbesti despre tine si iubitul tau; dar de ce nu spui despre tine si parintii tai? Ti-ar placea ca acestia sa citeasca ce ai scris in jurnal pe cand traiai doar tu cu ei? Despre asta este vorba aici.

| T0T a răspuns:

Pentru ca unii tineri au ganduri ascunse fata de parintii lor.

| Maria_Elena_Chirca_1991 a răspuns:

E ceva care ar trebui sa tina de intimitatea ta si doar a ta. Sunt parintii tai, dar e normal sa ai spatiul si gandurile tale, chiar daca ii iubesti, ii respecti si iti sunt buni prieteni.