| SoferTir a întrebat:

Ce sfaturi imi dati ca sa dorm singur? Imi este foarte frica si cred ca e cineva anga mine...

Răspuns Câştigător
| Art a răspuns:

Asculta muzica, lasa o mik lumina in camera sau citeste ceva inainte sa te culci...

23 răspunsuri:
| viatadecacatt a răspuns:

Waaa vine un schelet si te manancaaaa! Sau nu, vine o fata dezbracata langa tinesmug(daca esti baiat). gandeste-te la altceva si lasa frica de "bau-bau" ca numai esti copil(asa cred), daca vrei lasa televizorul aprins si programeaza-l pana adormi, sau lasa o veioza ceva aprinsa ca sa nu fie chiar bezna... daca iti e asa frica bagate in plapuma cu totu si asteapta sa adormihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia-ti un ursulet mai mare(dar vezi sa nu i se aprinda ochii rosii laughing ), dorimi cu o lumina slaba aprinsa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Paranoia frate!laughing Cel mai bun lucru e sa iti invinvi frica sa o confrunti, Eu cand aveam 14 ani, imi era frica de scara bloculuilaughing pentru ca era intuneric si de fiecare data urcam pana la al-4-lea etaj fugind pe scari. Cu timpu am trecut si urc si eu ca oamenihappy

| mabytza a răspuns:

Aceleasi sentimente le am si eu...eu dau televizorul tare si am o lampa langa mine dar daca nu te gandesti la asta uitate la un film comedie sau ceva care sa iti capteza atentia astfel incat sa nu te gandesti la altceva pentru ca exact cand te gandesti la ceva ti se pare ca auzi zgomote etc

| Danyyyyy a răspuns:

Nu trebuie sa iti fie teama, si mie imi era frica sa dorm singura atunci cand eram mica, probabil iti este frica deoarece este noapte, dare uite poti incerca sa mergi prin camera putin pe intuneric si vei observa ca nu este nimeni si nimic care sa te faca sa iti fie teama

| bombo9 a răspuns:

laughinglasa lumina aprinsa...si acum mai dormi ca mami?laughing

Elianna
| Elianna a răspuns:

Daa, cu cine dormi, mama draga, daca nu-s indiscreta?

| SweetPrinces a răspuns:

Si mi-e mi-e frica si nu am nici un sfat pentru tine imi pare rau, dar si eu trebuie sa scap de ea si nu stiu cum, am luat un catelus happy sa imi mai treaca de frica dar tot degeaba, eu chiar cred in fantome pentru ca am patit-o rau de tot vb serios si nu e de ras.

| just|breathe a răspuns:

Eu imi programez televizorul in fiecare seara, si crede-ma ca functioneaza.Ai putea sa iti mai pui 2 perne mari langa tine... te vei simti mai in siguranta...somn usor!

| jolie a răspuns:

Dormi cu winnye sau cu pisicalaughing)))

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Si eu am aceeasi problema ca a ta insa trebuie sa treci si peste asta. Iti programezi televizorul eu dormeam cu televizorul aprins ca imi e urat d intunericbig grin

| ;x^..::pasTiluTza`))::...:x:x a răspuns:

Lol... da`mi voie sa radlaughing))rolling on the floor))[ai vazut prea multe filme de groazalaughing)]da totusi o intrebare amthinking cu cine dormi daca singur nu `poti dormii?hee hee)...mai bine incearca sa dormi cu lumina aprinsa si sa te gandesti la ceva ce ai vrea sa ti se intample cu persoana la care tzii cel mai multwinking[asta functioneaza intodeaunawinking]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Programeaza Tv-ul, numara, fa ceva plictisitorwinking, lasa-ti veioza aprinsa in camerawinking, gandeste-te la lucruri pozitive, uitat-te la desene animate (neviolente)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

big grino fata langa tine sa vezi ce...big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este nimic serios

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! si eu am aceeasi senzatie:-s.imi este frica de intuneric, reactionez la orce miscare sau vreun sunet ciudat. daca vad vreun lucru sau o persoana ce face chestii ciudate"sa se drogheze sau ceva" mereu imi amintesc cate o secventastraight face. e foarte nasol.am patit'o si eusad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici eu nu stiu ce sa fac. mi frica sa dorm la mine in camera dorm cu mama.Imi vin in minte fel si fel de prostii.ma gandesc la morti etc.am 16 ani, mai ziceam daca aveam 5...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probleme asa am si eu! O verisoara mi-A zis o poveste si nu pot dormi prea mult.Crede-ma.Dar ma gandesc ca cerceaful, palpuna sau cu ce ma invelesc e un scut si mereu dorm pana la 6:30 dimineata si ma culc pe la ora 10:30. Scuze ca nu te pot ajuta si mai mult.

| βʋϰβʋииʏ a răspuns:

Cam asa reactionez si eu.
Stau pana la 1 noaptea
Iam povestit mamei dar ea imi spune sa ma bag in pat sa inchid tot si sa ma culc. Nici nu ma baga in seama sigh
Si stau la casa. Camera mea e sus la parter si a parintilor jos si mor de frica
stau la pc pana dimineata sau pana imi fac putin curaj.
Daca ascult muzica parca ma mai linistesc.
Amu mi`e o frica. :-s
Nu stiu ce sa fac. Stau cu lumina aprinsa tot timpul.
Sau dorm cu pisica
Dar foarte rar ca nu prea sta in casa
La orice zgomot tresar si ma uit la usa
Cred ca am sa ma duc la un pshiolog
Am mare nevoie de ajutor :-ss
Si am 16 si chiar daca sunt mare peste asta nu pot trece.

| YoCookieMonster a răspuns:

Eu dorm singura de la 9 ani.Imi era frica si chiar daca imi era cald, ma inveleam cu cearceaful ca sa ma aperelaughingTine o lampa dinacea mica aprinsa sau uitate la televizor.Va functiona, crede-mawinking

| MFabi a răspuns:

Nu stiu, cand eram mic de 5 ani varul meu imi arata filme horror, inca sunt traumatizat si nu dorm singur

| SansyBoy a răspuns (pentru anonim_4396):

Freddy fazbear