Stiu ca e cam târziu sa dau acest răspuns dar totuși incerc.Nu stiu de ce lumea a sărit așa și au dat niște răspunsuri fără sens, dar ăștia is romanii, nu toți înțeleg o simpla întrebare, s-ar sa judece.Eu nu sunt mama așa ca nu pot zice 100% sentimentul dar pot totuși sa îl explic după cum am observat de la părinții mei din alte părți.Normal ca trebuie sa ai un copil când te simti pregătit,altfel va fi naspa rau dar nu asta ai intrebat tu,eu zic ca atunci când devii părinte și îți vezi copilul acolo lângă tine in brațe,fie ca este biologic aau adoptat,nu contează,e o legătura care nimeni nu o poate rupe,o iubire imensa pe cere un părinte o simnte pentru copilul sau,o asemenea iubire care duce chiar la sacrificarea propriei vieți,fericiri pentru acesta. Faptul ca nu ai vrea niciodată sa se întâmple ceva rau cu el,atunci când este el trist vei fi și tu,când el este fericit vei fi și tu pentru ca dragostea unui părinte adevărat sa fim atenti,este foarte mare,ceva care nu poate fi explicat,dar este un lucru special și abia aștept sa am și eu micuțul meu ca sa o simt intr-o zi. Părinții mei m-au adoptat dar ma iubesc extrem de mult, nu trebuie sa fi gravida sau etc cum zic altele sa îți iubește copilul, cum i-a spus preotul mamei mele:Sa adopți e un gest Dumnezeiesc, nu toți sunt capabil de o așa iubire. Dragostea pe câte a dat-o D-zeu părinților pentru copii este fără egal, mai mult nu stiu ce sa zic, nici cei care au trăit nu cred ca stiu sa spună exact. Sper ca te-am ajutat
Nu sunt părinte, prin urmare tot ce pot spune se rezumă la o imensă responsabilitate.
Https://www.youtube.com/watch?v=VFgy3-sN6Io
dacă ești mamă că ai găsit un fraier care să o facă cu tine fără protecție și acum că te poți hlizi la toate celelalte fandosite prietene ale tale cu copilul ca drept dovadă că gata ți-ai găsit un fraier pe care să îl șantajezi și să il contrângi mulți ani de aici înainte să te întrețină și sponsorizeze chiar dacă mai ștergi din când în când câte un pipi. Eventual te bucuri si de concediu de toate felurile + bani de la stat 2 ani așa că poți prezenta plod-ul respectiv ca și când ar fi realizarea vieții tale.
Multe femei fac din asta realizarea vieții lor pentru că ele ca și carte sau școală sau alte realizări în viața asta nu au și nici nu vor să se chinuie.
Acum copilul este motivul prin care ele pot justifica faptul că nu le place să facă curățenie să se spele și să se ducă la vreun fel de loc de muncă.
Dau vina pe copil. fofilându-se de la orice fel de muncă chiar și de la datoria de a face dragoste cu bărbatul lor
Făcându-se că nu pot din cauza copilului iar acum gata el devine un sclav.
NU ZIC CĂ TOATE SUNT AȘA MAI EXISTĂ ȘI FEMEI CARE ÎȘI DORESC COPII SA LASE MOȘTENIREA CULTURA INTELIGENȚA CA MOȘTENIRE si afacerile.
Zic că majoritatea fac copii doar pentru avantajele noului statut de intreținută din partea societătii apropiaților șî a statului.
https://www.youtube.com/watch?v=RfvlXfh18YE
Iar dacă ești tată vei descoperi că din acel moment s-a terminat cu iubirea si că femeia iti spune că doar s-a folosit de tine că bărbații sunt buni doar de prăsilă că nu mai are nevoie de tine ci doar de banii tăi
si pentru că ti-a placut sa faci dragoste acum ia de plăteste
si nu mai scapi din acesta robie de cât fără dinți in gură bolnav de inima de reumatism si de toate bolile si când copilul face 23 ani de cât te-ai zbătut pentru ei trebuie să mori pentru că cam gata sa cam terminat viata ta aici pe pământ
si nimeni nu te respectă si toata viata ta a fost doar un cosmar
toata viata ta doar ti-sa reprosat ca nu esti capabil sa vorbesti ca nu esti capabil sa faci bani mai multi ca alti iau si ca tu nu le cumperi nu le oferi masini case apartamente biciclete vacante haine scumpe
si nu o sa mai existe din partea femeii tale vreo proprozitie vreo fraza in care sa nu te jigneasca si sa nu te umileacă până la sfârșitul ei!
Dar barimi dacă te-ar fi lăsat să îti educi copilul să ii transmiti informatiile cultura si stiinta ta dar mama copilului spune sa nu il inveti tu nimic ca să nu cumva sa vadă copilul ca tu esti de 400 de ori mai deștept mai cult mai ințelept de cât ea.
https://www.youtube.com/watch?v=VFgy3-sN6Io
Ca esti adult! si ai oarecum responsabilitati! numai e ca atunci cand erai copil adolescent!
NU ESTE ADEVĂRAT! CÂND EȘTI ADULT ȘI NU AI COPII POȚI SA STAI SI FĂRĂ CURENT ELECTRIC DE LOC ȘI POȚI SĂ NU MUNCEȘTI NICIODATĂ NIMIC si să îți speli singura pereche de pantaloni intr-un ligean si singura cămașă fară să te streseze nimeni.
si toti banii pe care ii faci ii poti da doar pe bere cu prietenii pe gazon si pe ceva parizer cu pâine
de exemplu dacă iti iei intr-o zi 4 sticle de bere la 2 litri
si de 2 lei o pâine + de 2 lei parizer iti ajunge nu iti trebuie nimic mai mult
daca vin prietenii pe la tine sa dea si ei de mâncare si dacă esti destul de carismatic si incep oamenii să vină la tine ca la STAND UP COMEDY atunci poti sa mai rogi pe câte unul să îti plătescă intreținerea ca să nu iți ia statul aparatamentul
si pentru că ei sunt prieteni chiar o să te ajute să îți plătesca intretinerea
si poti sa mergi cu prietenii Rockări prin toată tăra chiar si la vasta de 46 de ani si sa dormi prin iarbă si să mergi cu trenul gratis indiferent ori ce s-ar intâmpla nu ai stresuri că iti da amenda pe tren că te-ai plimbat prin tara
azi esti cu o femeie care este studenta in bucresti si ea are bani si chef sa stea in Bucuresti in casa ta că sunteți rock-ari investeste ea ii dai si ei o camera
si ea face curat in toata casa si da drumu la curent
si face si dragoste cu tine ca se indragostest de stilul tau de viata asa fara nici un fel de stresuri griji
si daca ai chef sa faci 100 euro pânâ mâine chiar muncesti 12 ore si faci 20 felicitari origami cauti niste japonezi care nu spun unde se pot găsi ca sa nu mearga multi cu felicitari origami acolo, japonezii iti cumpara felicitarile cu 20 euro
si gata ai 200 euro dar 70 euro te-a costat materialele
Acum dintr-o sută de euro iti ajunge să îți iei câte un singur sandwich pe zi timp de 1 lună de zile pentru că o lună are 30 zile si singurul sandwich din ziua respectiva nu te costă mai mult de 4 lei
sau in alta zi tot asa nu mănânci de mai mult de 4 lei pentru că mai faci un orez fiert cu morcovi prin el si la care ii pui ceva delicat
adica aici e si mai avantajos e mai multa mâncare
sau poti sa faci catofi prăjiti că nu costă mult gen cam de 4 lei ajung sa ai ce mânca intr-o zi
când nu ai copii poti sa ceri haine la prieteni că iti dau si nu ai stresuri, sau când mai faci câte un ban chiar poti sa iti cumperi ceva haine de la second hand
asa ca dintr-o sută de euro se poate trai foarte bine o luna de zile daca nu ai copii
ai si ce să mănânci ai si ce să bei
asta inseamnă viața fără responsabilități
când vin copii te doare capul că ei consumă mâncare măcar de 150 lei / zi
mai consuma si pemparsi
masina de spalat merge tot timpul, când este unul bonlav când este altul când iti trebuie medicamente, când ii trebuie la unul operatie de apendicita când ii trebuie la altul operatie de amigdalite, când le trebuie harinute de 1000 euro in total / luna pentru 4 copii
când ii trebuie ortoped la unul când ii trebuie la altul dentist
când ii trebuie la altul logoped si dictie
când unul vrea la inot altul vrea la gradinita particulara altul vrea la cămin altul vrea la creșă si toate astea sunt doar particulare si dai pentru 4 copii in total pe creșă grădiniță grădiniță grădiniță particulare că la stat nu e loc 1000 euro
că atât costa toate astea in total pentru 4 copii / luna cel mai putin cu putinta
Dar copii mai trag de tine când treci pe lângă kaufland că vor la gril si vor să mănânce si ei un pui la rotisor si dai si acolo 50 lei in fiecare zi in care ii iei de la gradinita
plus că trebuie sa ii mai duci si pe ei in tabere excursii la mare la mune
BAGĂȚI MINȚILE IN CAP! CÂND NU AI COPII POȚI SĂ DORMI ȘI PE STRADĂ BERE SĂ AI
când ai copii îti trebuie o casă si trebuie să plătești chirie intreținere
https://www.youtube.com/watch?v=mMjaSCy_53c
BUNA
Dumnezeu te iubește
Dumnezeu este Tatăl tău Ceresc. El te iubește. El veghează asupra fiecăruia dintre copiii Săi și Îi pasă foarte mult de ei.
Este o binecuvintare.
Adu-ți aminte să dai mereu dovadă de dragoste, pioșenie și recunoștință față de Dumnezeu, Cel care ți-a oferit totul.
Familiile sunt elementul central în planul lui Dumnezeu pentru fericirea noastră. Relațiile de familie pline de dragoste pot dăinui pentru totdeauna.
Sper sa te ajute
Nu stiu daca e dezamagire sau responsabilitate. Un risc care sil asuma fiecare, sau evita daca nu-i convine cum fac eu. Nu simt sa am compatibilitate in viata familiara, iubesc libertatea.
podean183 întreabă: