In primul rand respect deoarece merita acest lucru. Apoi o dragoste frateasca deoarece imi este ca un frate/sora.
Mult drag, afectiune, respect.Mult mai multe, avand in vedere timpul de cand suntem prieteni.
Tot ce simte si ea! Sentimentul e reciproc! Mi-e ca o sora, e langa mine mereu, ne sprijinim, ne prostim si suferim impreuna,. bucuriile si tristetiile le impartim, ne sfatuim ..etc. O iubesc! incerc mereu s-o inteleg si sa o cert cand ceva nu face bine, vorbim mult si deschis si nu prea avem secrrete, da stiu nu prea mai exista asa ceva azi Dar Sunt exceptii! te pup :*
Multe sentimente, mai ales ca am trecute prin multe lucruri cu ea.Adica..am plans amandoua, am ras, ne-am speriat...suntem prietene dinainte de gradinita si sper sa ramanem in continuare.Bineinteles ca ne-am mai certat dar..ne-am impacat ..prietenie fara cearta nu prea exista.Ea face parte din familia mea, imi e ca o sora si imi va ramane acolo..intr-un colt micut al inimii pe veci.:*
Respect, cel mai mult...ma ajuta tot timpul si cand are si el nevoie de mine il ajut si eu...ne cunastem de cand e lumea si nu las da pentru nimic in lume. Simp si iubire pentru ca e ca si un frate pentru mine.
Simt ca ma poate ajuta atunci cand am nevoie si simt ca imi va fi alaturi can voi veni si voi plange pe umarul lui!
anonim_4396 întreabă:
FataMica întreabă:
Cinevacatoatalumea întreabă: