| Anda1199 a întrebat:

Ce trebuie sa faci cand esti racit super rau si parintii tai nu te cred ca esti racit - dau funda - va rog ajutati - ma

Răspuns Câştigător
| katy a răspuns:

Dusuri fierbinti, paracetamol la 6 ore, sa fii imbracata bine, sa mananci bine mai ales inainte de a lua pastilele si ceaiuri.ai sa te pui pe picioare

6 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Să insiști să te vadă un medic, dacă ei doi sunt chiori (scuze, dar nu m-am putut abține).

| negru30 a răspuns:

Cand esti racit - asta cu " super rau " ma depaseste subiectul - deci sa revenim - cand esti racit se vede - cand este minciuna - se vede si asta - eu cred ca in loc de " super rau " trebuia sa scrii " mint rau de tot "

| YukiMrM a răspuns:

Prima metoda este sa-i iei de manuta si sa te duci cu ei la medic. Medicul va confirma ca esti racita. A doua metoda este sa te duci la scoala sau pe scari laughing te aduc colegii sau vecini acasa in brate, parintii o sa-si ceara scuze si nu te mai duci la scoala o luna.

Tare, nu?

| Laura46 a răspuns:

Dar de ce nu te cred? zic ca te prefaci ca s anul mergi la scoala? spune-le cat iti e d rau(desi ar trebui sa se vada dupa cum arati),eu stiu ca un om racit tuseste are febra e ragusit ii curge nasul, ei nu vad asta? Ori sunt prea exagerati ori u esti un pacalici de felul tau, iar acum cand zici adevarul ai tai nu te mai cred

| Maryaa15 a răspuns:

Pai in primul rand mg la doctor cu sau fara permisiunea parintelui dupa aia nu mg la scoala 2 zile sau chiar
3 cat ai nevoie de repaus si iti iei medicamentele prescrise de doctor si dupa aia lucruri babesty (stai in pat daca t doare gatu iei miere sau lamaie sau portocala stoarsa.si in ultimul rand mai putin k pc-ul

| dedeexde a răspuns:

Sa te dci singur la medicul de familie si asa le demonstrezi, pentru ca medicul stie cel mai bine