| Sawarekh a întrebat:

Ce trebuie sa stiu despre Etiopiencele( Africancele )?

Maine o sa ies cu o tipa din Etiopia, care imi pare draguta, si ea la randul ei ma place.

Este adevarat ca sunt mai baetioaice? am vazut multe videoclipuri cu tipe din africa care efectiv se i-au la bataie precum baietii...

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut, esti foarte norocos, așa ca da-i înainte. Acum depinde de la caz la caz, dar africancele inca nu sunt asa de infestate de cultura vestica asa ca ai posibilitatea de a avea o iubita mai traditionala care sa nu aibe 1000 de pretentii si tot felul de toane. Eu zic sa te cunosti cu ea, nu cred ca este "baiețoasa" bafta, si arata-i cultura noastra latino-balcanica.

| Cypru13 a răspuns:

Nu trebuie sa stii nimic, da i inainte si sa fie cu noroc

| dullcat a răspuns:

Evita glumele nesimtite cu trimitere la rasism.In locul tau as face abstractie de orice stereotipuri.

Succes la intalnire.

| Sawarekh explică (pentru anonim_4396):

Chiar ai avut dreptate, este o tipa empatica, inteligenta si foarte muncitoare si cu 0 arogante.
Era curioasa din multe puncte de vedere despre mancarurile traditionale romanesti, in acelasi timp si ea mi-a aratat mancarea traditionala din etiopia.

Este interesata sa continuam, vedem ce se va intampla happy
Singurul lucru naspa a fost, ca nu vorbesc foarte bine lb engleza, dar i-am spus ca in momentul de fata fac niste cursuri si studiez lb engleza.

| Sawarekh explică (pentru dullcat):

A fost frumos happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Sawarekh):

Bravo bossule. Si daca nu ma insel, este chiar crestina si culmea, crestina ortdoxa. Nu sunt sigur, dar parca etiopia este in mare parte crestina ortodoxa, cu mici diferente de traiditii fata de ortodoxismul european. Asa ca nu ai nici stres in caz de nunta. Vezi poate are vreo vreisoara, prietena ceva, fa-i lipeala si lui vonpulivăn laughing

| dullcat a răspuns (pentru Sawarekh):

Super! Numai bine mai departe.

| Sawarekh explică (pentru anonim_4396):

Este crestina ortodoxa, mi-a spus.
Da, acum vorbesx serios chiar o sa aflu daca mai are rude pe aicilaughing