Cum se îmbracă (adică să fie decent şi curat), cum vorbeşte şi unde-i umblă ochii. Ce gesturi face, cum zâmbeşte şi dacă este sau nu un gentleman
Pe scurt, personalitatea. Apoi fizicul, în general.
Pai baiatul meu ideal este cu parul blond, ochii albastrii si patratele Asa as vrea eu sa arate
Să înţeleg că dacă nu e "cu parul blond, ochii albastrii si patratele" nu te interesează?
Apropo cum îţi dai seama dacă are sau nu pătrăţele la prima vedere, a doua şi la prima întâlnire?
Păi la prima întâlnire fizicul(mie îmi plac băieții foarte frumoși, îngrijiți, bine îmbrăcați, manierați)
Iar la a doua încep să-i descopr caracterul, comportamentul...
"unde-i umblă ochii"
Interesant, poţi te rog să-mi detaliezi cum poţi observa unde-i umblă privirea unei persoane femeie/bărbat?
Şi să-mi tâlcuieşti în mare cam ce reprezintă fiecare privire îndreptată spre o anume parte a corpului din perspectiva ta.
Aspect?
Nu-si are locul in propozitie.
Mai degraba "ce m-ar atrage"
Nu stiu. politetea, zambetul, seriozitatea? Cam astea sunt importante nu sa arate ca Fat Frumos din tei
Mă refeream mai mult la faptul de "ce îi atrage atenţia" decât de banalul holbat la decolteu sau alte d-astea. Aici mă gândeam că se pot include şi lucrurile la care se uită, dacă de exemplu ne plimbăm pe stradă. Dacă-şi întoarce privirea după vreo tipă din prima... next! (ca exemplu)
Eu în general sunt atentă pe unde se uită la propriu, ce este în direcţia aia, şi mai ales cu ce intensitate se uită la mine. Evident, şi dacă-i zboară privirea mai jos, mai sus. N-aş prea putea să zic ce înseamnă un ochi dat la o anumită parte, dar la modul general mă lasă cu impresia că ori vrea o legătură mai mult fizică, sau este foarte interesat de aspectul fizic la modul general. Pentru că, totuşi, chiar dacă se poate înţelege dorinţa băieţilor (la modul general) pentru legături fizice *hm hm*, dacă e un tip răbdător, care vrea ceva serios, se va abţine de la asemenea studieri instantanee, sau le va face cu cât mai multă subtilitate posibil.
Sincer, ţi-ar plăcea să aibă corpul lucrat sau să aibă nişte trăsături ale feţei care să te atragă?
Să zicem, că nu le poate avea pe amândouă.
Chiar nu e o chestie de ruşine(vorbesc la general) să recunoşti că te atrage fizicul, pentru că oamenii de-a lungul istoriei s-au orientat către gene sănătoase şi puternice.
Mă rog.
Ştiu că nu este o ruşine să te uiţi la fizic, şi eu mă uit la fizicul celui de lângă mine Dar o să mă mulţumesc cu un tip cât de cât înalt (dacă se poate mai înalt ca mine, că dacă ies la vreo ocazie cu el şi port tocuri, să nu-l întrec în înălţime), nu trebuie să fie culturist, lol, (dar să poată să mă treacă peste prag ) şi să n-aibă chiar o faţă de speriat ciorile. Probabil dacă ar trebui să fie atât de radicală, aş alege să aibă nişte trăsături ale feţei care să mă atragă (căci restul corpului se schimbă în timp, faţa mai puţin).
Şi da, aşa e, dar evident, genele nu se referă doar la fizic, ci şi la personalitate.
"Nu trebuie să fie culturist, lol, (dar să poată să mă treacă peste prag ) "
Hehe, eşti tare, pe scurt, să fie acolo când ai nevoie de el.
"restul corpului se schimbă în timp, faţa mai puţin"
Ei dragă, şi faţa se schimbă şi nu mă refer la riduri ci la expresiile faciale care se transformă, în funcţie de trăirile interioare pe care le are faţă de tine odată cu evoluţia relaţiei.
Dincolo, dacă un om îşi neglijează trupul poate ajunge supraponderal.
O ultimă întrebare cu care te deranjez :
Şi ţie îţi plac pensaţii?
Si eu vreau o masina cu 2000 cp, o femeie la 1.75 (fara tocuri) cu dimensiunile 90-60-90, un conac in paradisul verde, un avion privat, un iaht si un elicopter.
Si, ghici ce, n-o sa am asa ceva niciodata
Dar, daca te deranjeaza banalul privt in decolteu, de ce pusca si cureaua lata mai porti decolteu?
Nu, urăsc pensaţii. Dacă nu e mono-sprânceană, prefer să nu apeleze la aşa ceva.
N-am zis că mă deranjează, ci mai mult îmi dă de gândit. Plus că eu nu port decolteuri, ca să-ţi răspund la întrebare.
Frumos raspuns, ma asteptam sa reactionezi violent
Asta inseamna ca ai totusi ceva in cap
tanniusa întreabă:
anonim007 întreabă:
andr3i29618 întreabă: