Vitezaaaa ca nu ai timp de stat daca culoarea e verde si te asteapata alte curse.Las-o la pe dreapta daca n-are benzina ca doar i-ai facut plinul. Daca mai e si "defecta" poate te lasa cand ti-e lumea mai draga si ce te faci daca n-ai piese de schimb.Curse scurte multe si placute, pana cand vei ajunge in circuit, ca sunt destule
Buna.
Te manipuleaza si te joaca pe degete cum vrea ea, parerea mea, de ce nu iti cauti si tu o prietena care te iubeste cu adevarat si tine la tine.
Daca nu ma iubea de ce m-a iertat ca am fost cu alta? si m-a pus sa-i dau verde sa raman cu ea sau is eu asa retardat
Poate pe tipa aceea nu o lasa parintii sa iasa cand vrei tu, aceeasi problema o am si eu, intreab-o din ce motive evita sa iasa cu tine, nu da cu piciorul fara sa stii adevaratele motive. Mult noroc! O zi buna in continuare! :*
Las`o in pace, gaseste-ti alta, eu n-as suporta sa`mi faca mie crize din astea, mai ales fara motive.Nu te merita, asa pot sa-ti zic si eu ca te iubesc dar sunt doar niste cuvinte... Daca nu face si ea un efort sa iesiti impreuna inseama ca e ceva la mijloc. Asta e raspunsu meu, bafta!