Vitezaaaa ca nu ai timp de stat daca culoarea e verde si te asteapata alte curse.Las-o la pe dreapta daca n-are benzina ca doar i-ai facut plinul. Daca mai e si "defecta" poate te lasa cand ti-e lumea mai draga si ce te faci daca n-ai piese de schimb.Curse scurte multe si placute, pana cand vei ajunge in circuit, ca sunt destule
Las`o in pace, gaseste-ti alta, eu n-as suporta sa`mi faca mie crize din astea, mai ales fara motive.Nu te merita, asa pot sa-ti zic si eu ca te iubesc dar sunt doar niste cuvinte... Daca nu face si ea un efort sa iesiti impreuna inseama ca e ceva la mijloc. Asta e raspunsu meu, bafta!
Daca nu ma iubea de ce m-a iertat ca am fost cu alta? si m-a pus sa-i dau verde sa raman cu ea sau is eu asa retardat
Poate pe tipa aceea nu o lasa parintii sa iasa cand vrei tu, aceeasi problema o am si eu, intreab-o din ce motive evita sa iasa cu tine, nu da cu piciorul fara sa stii adevaratele motive. Mult noroc! O zi buna in continuare! :*
Buna.
Te manipuleaza si te joaca pe degete cum vrea ea, parerea mea, de ce nu iti cauti si tu o prietena care te iubeste cu adevarat si tine la tine.