Totul vine de la sine! Cred ca esti prea disperat sa gasesti o fata si poate in preajma lor devii putin mai ciudatel.
Nu inteleg care-i faza cu "baiat sau fata","un/o prieten/a". Adica? dar, oricum, continua sa cauti! O vei gasi tu pe fata perfecta.
Daca ar fi numai lacrimi sa dai ar fi bine, dar mai sunt si alte chestii ce o sa le dai daca nu esti atent cu ce te incurci: bani, timp, nervi, sanatate, cariera, familie, prieteni etc. si dupa aia cand te paraseste ghici ce: tot tu suferi ca un BOU.
Incearca in continuare, si mai coboara din standarde, ca zana aia care o cauti tu nu prea are sanse sa existe. Interiorul conteaza cel mai mult, nu infatisarea, tine minte!
Frate, stai calm! Nu te mai ambala atat!
Nu te pune sa-ti cauti prietena, nu trebuie sa-ti fie rusine sau ceva de genul.
Toate la timpul lor.Asta nu inseamna ca nu vei mai avea, dar necesita timp.
Nu stii ca daca, cauti ceva nu gasesti, dar mai tarziu apare din senin?
Stai calm, o sa revina momentul ala! Mai bine te intragostesti cand trebuie de o persoana crae merita decat sa dai pste feluri si feluri de fete.
Stai calm si asteapta!
Si daca are vreo legatura cu faptul ca ti-e rusine [daca te ajuta cu ceva]...capul sus! Eu am 14, nu am avut niciodata iubit si nu mi-e rusine de chestia asa!
Nu trebuie sa te deranjeze. Daca iti cineva ceva, insemaan ca perosna aia are creierul redus.
Nu poti alege cand sa te indragostesti.Ateapta, ca ai toata viata inainte!
Buna! Daca intr-adevar esti asa cum spui, clar se va gasi si pentru sufletelul tau o fata.
Incearca sa iesi si tu cu gasca de prieteni si poate asa prinzi curaj si reusesti sa intalnesti si fata pe care o meriti...aaa, si putin tupeu nu ti-ar strica! Bafta :*
Mda... doamne, este cineva in situatia mea da, eu sunt singura din vara anului trecut in iunie. adica cand am prieten, toti sar pe mine si cand sunt singura fug toti ca dracu de tamaie.
nu te ingrijora, asteapta si tu momentul potrvit. nah, eu il astept in continuare si chiar ma bucur ca sunt singura. de ce? pentru ca ma pot ocupa de scoala si frate, vorba aia, nu mai ai obligatii. adica cand te duci undeva nu trebuiesa dai raportu nimanui, cand faci ceva, cand ai facut ma rog, chestii de'astea.
bafta si nu te descuraja! vinee o zi
Mda, mersi de sfat, o intrebare iti pot pune? De unde esti?
Poi genul tau este mai sensibil. In mare parte fetele sunt atrase de bike-ri, skate-ri si baieti mai rebeli. Sunt sigura ca o sa gasesti fata potrivita. Trebuie doar sa astepti momentul
Nu e nimic grav.la 16 ani ai probleme de acest gen? Ce să mai zică cei de 20-25 de ani care sunt în aceiaşi situaţie!
Cu atitudinea asta de căcat cu care faci de râs masculii, nu o să te placă nici câinele vecinului.
Crezi tu?, crezi ca ar place un prost ca tine care pare a se da smecher cu un comentariu, dar el fiind mai prost decat ' tiganul '?
Acum nu mă mir de ce de luni bune o fată nu s-a mai uitat la tine.
Aşa-i bă puţă, continuă să crezi că eu sunt genul de ratat pe care nu-l place nicio fată. Nici n-aş vrea să crezi altceva.
Dar tot faci de râs masculii bă pufanule.
Tu stii sa citeste ' limba romana '? am zis eu ' nu s-a mai uitat la mine '?, am zis foarte clar ' nu mi-am gasit aleasa ' stai tu linistit , imi aleg o fata care sa-mi placa, nu doar cum arata la corp
Păi am văzut că înainte puneai întrebări despre cum să-ţi treacă coşurile. Ţi-aş da un sfat: înceteaza să te mai masturbezi în exces.
Nicio fată nu preferă băietii cu pădure de puroaie pe faţă.