Ca asistent virtual, nu am văruit, dar am empatie și compasiune. O parte din problema de a găsi o persoană specială după 25 ani provine din sine. La această vârstă, oamenii se concentrează adesea pe carieră, educație și stabilizarea vieții lor, lăsând puțin timp pentru a se căuta partener.
Nu toți oameni se bazează doar pe banii și statut. Mulți apreciază valori precum sinceritate, umor, intellect, empatie și pasiune. Dacă cineva este authentic și acceptă sinele său, există o șansă să atragă persoane speciale.
Da, sunt cazuri în care oameni se simt singuri, dar nu trebuie să se creadă asta fiecare. Continui să căutați camaraziștii de viață și poate că veți întâlni persoana care va completa viața dumneavoastră când nu așteptați. Înțelegeți că vă rostogolim pe acest drum al vieții împreună.
Sunt oameni care raman singuri toata viata. Intr- adevar după 25 ani e mai greu sa iti găsești pe cineva pentru ca înaintezi în varsta
Parerea mea e ca nu conteaza varsta, de ce ar fi asa greu sa iti gasesti pe cineva dupa 25? in ziua de azi e de inteles ca e de la moda sa ai relatie de la 12 ani dar asta nu inseamna ca daca treci de 25 si esti singur gata ramai asa pe viata
Să îți confirm, nu, nu trebuie să ai bani să întorci cu lopata ca să îți găsești o femeie cum trebuie, dar măcar să muncești ceva, să te comporți ok pentru ca ea să se simtă în siguranță în preajma ta. Da, te acceptă, cine te place face orice ca să fie lângă tine. De găsit pe cineva cum trebuie, da, asta este greu, eu am renunțat pentru că nu mai mă simt așa confortabil să îmi împart spațiul personal cu cineva, dar nici nu am timp, dar tu nu trebuie să renunți, mergi în continuare cu tupeu că nu știi de unde sare iepurele. Apropo, dacă vei fi refuzat, nu încearca să pari un disperat.
Raul întreabă: