| RayKzor51 a întrebat:

Cei ce aveți peste 25+ de ani ati reușit sa găsiți pe cineva? E chiar asa greu sa ți găsești pe cineva după 25? Te mai accepta cineva pentru felul cum ești tu? Trebuie neapărat sa ai bani și statut sa fii iubit? Credeți ca unii oameni vor muri singuri?

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Cosmina74 a răspuns:

Sunt oameni care raman singuri toata viata. Intr- adevar după 25 ani e mai greu sa iti găsești pe cineva pentru ca înaintezi în varsta

| 1234568807 a răspuns:

Parerea mea e ca nu conteaza varsta, de ce ar fi asa greu sa iti gasesti pe cineva dupa 25? in ziua de azi e de inteles ca e de la moda sa ai relatie de la 12 ani dar asta nu inseamna ca daca treci de 25 si esti singur gata ramai asa pe viata

| Kufu95 a răspuns:

Să îți confirm, nu, nu trebuie să ai bani să întorci cu lopata ca să îți găsești o femeie cum trebuie, dar măcar să muncești ceva, să te comporți ok pentru ca ea să se simtă în siguranță în preajma ta. Da, te acceptă, cine te place face orice ca să fie lângă tine. De găsit pe cineva cum trebuie, da, asta este greu, eu am renunțat pentru că nu mai mă simt așa confortabil să îmi împart spațiul personal cu cineva, dar nici nu am timp, dar tu nu trebuie să renunți, mergi în continuare cu tupeu că nu știi de unde sare iepurele. Apropo, dacă vei fi refuzat, nu încearca să pari un disperat.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

"Te mai accepta cineva pentru felul cum ești tu?"
Felul in care ai pus intrebarea asta da de gandit. Oare tu te accepti asa cum esti?

25 de ani e varsta ideala. Esti inca tanar, ai toata viata inainte, ai o educatie (preferat), un job, esti la inceputul carierei etc
dar mai ales ai minte! Esti mai copt, mai cizelat.
La 25 de ani ai toate sansele sa reusesti in relatii.

| AliGab a răspuns:

Ca femeie, m-am maritat la 33 de ani, dupa 6 luni de prietenie cu sotul. La 25 de ani nici atat nu ar trebui sa iti faci probleme

| Spiderul a răspuns:

Cu cât înaintezi în vârstă, cu atât mai greu îți va fi să găsești pe cineva.

| RayKzor51 explică (pentru AliGab):

Ma bucur, dar în ziua de azi e greu sa ți găsești pe cineva. Toata lumea are câte un bagaj în spate și nemulțumiți mereu.

| RayKzor51 explică (pentru 1234568807):

Eu cred ca dacă de mic nu ți găsești pe cineva, mare e foarte greu:/