| InfinitateDeCuvinte a întrebat:

Cel ce se numeste a fi tatal meu, nu e om. Azi de dimineata facea curat la porci(stau la tara) si imi suna telefonul(dormeam).Raspund.Era el, tipa sa-i aduc repede un cutit. M-am dus si i l-am dus.Pe jos era lungit un purcel. L-am intrebat ce are si mi-a zis ca l-a lovit din greseala cu lopata cand s-a intors.Nu l-a taiat. Si stiti ce? Sunt sigura ca nu l-a lovit din greseala, ci din cauza nervilor. Se enerveaza pe bietele animale chiar si numai daca se apropie de el.Si nu e prima data cand loveste animalele in cap si pe unde-apuca. El a plecat pana la bunici si eu m-am dus la saracul porc. Nu se poate ridica in picioare, iar daca incearca, nu poate merge. L-am mangaiat si am incercat sa-i dau sa manance.Am observat ca ii tremura tot capul, in special botul.
Am o catelusa pe care o tine legata pentru ca sta pe prag. Saraca catelusa slabeste rau de tot in lant.Acum cateva ii dadusem eu drumu' si el a legat-o azi de dimineata foarte strans incat abia mai respira. I-am slabit eu lantul si tot a scapat cu tot cu lant. Cand a vazut-o pe prag, i-a dat cu ciocanul in capstraight face incat nu putea nici sa mai fuga, iar el ii striga sa plece.
Ceea ce face el e de o cruzime inimaginabila.Cum sa nu-ti fie mila? Mie imi e mila si sa-mi cert catelusul sa plece.sad
Nu-l mai suport.Il urasc! Asta nu e om.In plus, azi de dimineata urla prin curte ca nu facem nimic, ca daca nu face el curat la porci nu face nimeni si imi zicea mie:,, Sa faci curat la porci nu-ti place, da' bucatile sunt bune, nu?" Inca ceva: Eu nu prea mananc carne de porc decat farte rarstraight face Mie nu-mi place sa-mi scoata cineva ochii pentru ceea ce mananc, mai ales ca am si o problema cu mancarea, dar asta intr-un alt capitol o sa va povestesc (bulimia).

15 răspunsuri:
| cherrybomb a răspuns:

Imi pare foarte rau pentru tine si de viata pe care o duci, nu credeam ca exista asemenea tata, nu imi pot imagina viata ta, nu pot sa cred
sa ai grija de tine
cel mai bine ar fi sa discuti cu el serios si sa ii sp ce te deranjeaza

| thealchemist a răspuns:

Problema cea mare cu violenta impotriva animalelor e ca tinde sa se transforme in violenta impotriva oamenilor. daca azi a fost porcul data viitoare poti fi tu tinta violentei, deci vezi si tu ce faci numai sa fii in siguranta.

| UPSsss a răspuns:

BUNA,scuze dar dupa tot ce am citi t ma intreb cum se comporta cu oamenii cu familia, cu mama ta? cred ca ar trebui sa fie indrumat sa mearga la un psihiatru pentru ca cu nervii astia nu se stie cu ce va poate da si voua in cap...mult succes

| mona a răspuns:

Nu stiu cum poti trai in asemenea conditii, de ce nu pleci de acolo la vreo ruda?

| eXtreme21 a răspuns:

E greu cu asemenea oameni, inca nu s-au trezit la realitate, se cred in evul mediu.Iti inteleg situatia, nu este deloc placut ceea ce se intampla, nu-l poti schimba foarte simplu, poate doar aratandu-i cat greseste sau sa-l faci sa inteleaga cat sufera cei din jur datorata faptelor lui.Se gandeste doar la propria persoana, este un om egoist si care crede ca tu nu ai altceva de facut decat sa faci treaba pe care in calitate de parinte ar trebui sa o faca el, nu spun neaparat ca nu trebuie sa ne ajutam si noi parintii, dar in limita posibilitatilor.
Sper ca am putut sa te ajut.

| w3xuLik a răspuns:

Draga PreaMulteSuplicii, nu te supara pe tatal tau tuturor ni se poate intampla sa avem cate o zi proasta in care nimic nu ne merge bine. Prin asta nu vreau sa-i iau apararea tatalui tau (cu catelusa sau purcelul)dar ce facel el e pe ton nervos.Acea faza cu mancarea e spusa,, la draci,, tatal tau nemaidandu-si seama de ce spune. Oricum nu il ura pe tatal tau pentru ceea ce face mai bine incearca sal indrepti altfel il vei inrai si mai multwinking Deci nu mai fi trista o sa vezi noaptea e un sfetnic bunwinking
w3xuLik

| Ghost a răspuns:

Il iubesc pe tatal tau tot respectul pentru el un om maret bv lui si sanatate

| passenger a răspuns:

Nu ai ce face! Asa e omu'... Si oricum nu cred ca accepta sa mearga la psiholog, pentru ca e ceva pshic ce are el! In Romania poate ca exista Protectia Animalelor, dar nu cred ca poate face nimic.

| ignore a răspuns:

Daca iubesti animelele ar trebui sa le dai drumu sa fie libere sau l cineva care le iubeste. iar tuh sa pleci de acasa la cineva care te iubeste (bunici, vara ) cineva care tear primi si tear iubi si ar avea grija de tinewinking

| enverhoxha a răspuns:

Cred că a vrut să-l antreneze pe porc ca să fie călit pentru ziua când o să-l taie.

| hiphopgirl a răspuns:

Oau nu stiu cu ce sa incep e un criminal mai bine tu cu mama ta ducetiva din casa aceia cat mai repede cine stie poate var putea face rau dar eu zic sa nu divorteze ca se poate intampla multe dupa divort sper ca te-am ajutat.

| jojo_2491 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic.tu ai mai postat si despre modul in care se poarta tatal tau cu tine si cu mama ta.ma intreb daca ceea ce spui e adevarat sau doar fabulezi.ti-am spus sa suni la telefonul copilului, 116111, nu stiu daca ai sunat. daca ceea ce ne spui tu este adevarat, ar fi bine sa suni de urgenta la acest numar.dar daca nu e adevarat, ar fi bine sa nu mai scrii.nu e prea placut sa citesti asa ceva.

| summer12 a răspuns:

Buna. Inca o problema?sad Taica'tu e incredibil. Si eu care tocmai ce ma plangeam de al meu ca tipa la mine ca am uitat sa fac ceva, fiind si el venit obosit de la munca. Citind ce ai scris, il apreciez mai mult. Avand in vedere ce ai scris si stiind pe langa cum te trateaza pe tine si pe mama ta, mi se pare demn de ura. Pacat ca trebuie sa traiesti cu acest sentiment in preajma lui. Gesturi de afectiune nu face niciodata? Mama ta de ce nu divorteaza? Nu ai bunici sau alte rude la care sa te duci cand te supara?

| Petyyyy a răspuns (pentru enverhoxha):

Esti chiar un om crud...mai Fata asta are o problema..nuti bate joc de ea

| alexstb a răspuns:

Cati ani ai?happy