Mereu mi-am dorit un frate mai mare.Tocmai de asta mereu am avut tendinta sa scrie despre el. N-as mai fi fost asa irascibila daca aveam un frate.Chiar si mai mic.Chiar si o sora. Orice
P. S.:nu e de la nu vreau frate/sora si da...sunt singura la parintzi:Ura pentru mine!
Eu am un frate de 8 ani si imi mananca zileleeeee
Hmm. avand in vedere ca am crescut iar parintii nu ma mai controleaza in tot ceea ce fac, el fiind mic e mereu sub supravegherea lor, imi e indiferent acum, desi stiu ca mai tarziu o sa multumesc lui Dumnezeu ca am un frate.
Eu sunt.
As vrea o surioara sau un fratior, deoarece as avea cu cine sa ma cert, cu cine sa imi impart lucrurile, sa o/il cert atunci cand greseste, sa il/o duc la gradinita, la scoala, sa fac temele cu ea/el, sa imi spuna de primul/prima prieten/a, mi-ar place.
E frumos sa ai pe cineva langa tine.
EU SUNT SINGura.mi.as dori sa am o sora cam de varSta mea! dar si un frate. dar accept situatia!
Eu sunt singura
si am avut frati dar au murit inainte sa ma nasc eu
au fost gemeni iar eu sunt zodia gemeni
Nu sunt singura, am un frate mai mare caruia ii fac zile fripte.
Multe a incasat el pentru mine...chiar imi este mila uneori... dar e bine sa ai pe cineva, noi ne tinem de urat unul altuia.
Eu sunt si da mi-as dori ff mult un frate sau o sora ar fi foarte frumos sa se intaple dar nu prea cred ca sunt deja mare si mrg oricum mi-as dori...