Eu sunt.
As vrea o surioara sau un fratior, deoarece as avea cu cine sa ma cert, cu cine sa imi impart lucrurile, sa o/il cert atunci cand greseste, sa il/o duc la gradinita, la scoala, sa fac temele cu ea/el, sa imi spuna de primul/prima prieten/a, mi-ar place.
E frumos sa ai pe cineva langa tine.
Eu sunt si da mi-as dori ff mult un frate sau o sora ar fi foarte frumos sa se intaple dar nu prea cred ca sunt deja mare si mrg oricum mi-as dori...
Eu am un frate de 8 ani si imi mananca zileleeeee
Hmm. avand in vedere ca am crescut iar parintii nu ma mai controleaza in tot ceea ce fac, el fiind mic e mereu sub supravegherea lor, imi e indiferent acum, desi stiu ca mai tarziu o sa multumesc lui Dumnezeu ca am un frate.
EU SUNT SINGura.mi.as dori sa am o sora cam de varSta mea! dar si un frate. dar accept situatia!
Nu sunt singura, am un frate mai mare caruia ii fac zile fripte.
Multe a incasat el pentru mine...chiar imi este mila uneori... dar e bine sa ai pe cineva, noi ne tinem de urat unul altuia.
Mereu mi-am dorit un frate mai mare.Tocmai de asta mereu am avut tendinta sa scrie despre el. N-as mai fi fost asa irascibila daca aveam un frate.Chiar si mai mic.Chiar si o sora. Orice
P. S.:nu e de la nu vreau frate/sora si da...sunt singura la parintzi:Ura pentru mine!
Eu sunt singura
si am avut frati dar au murit inainte sa ma nasc eu
au fost gemeni iar eu sunt zodia gemeni