| Lili_9060 a întrebat:

Cine ma ajuta si pe mine? Nu stiu cum sa va trimit mesaje pentru ca spune sa confirm adresa! Ma ajutati prietenii mei dragi?

8 răspunsuri:
| valy a răspuns:

Deci. dai poza pe avatarul respectiv al carui vrei sa trimiti mesaj.iti apare o fereastra, sus ii spui motivul pentru care il trimiti sau ceva de genu.si jos ii scrii ceea ce iti dorestiwinking

| PotHed a răspuns:

Dai click pe numele celui care vrei sa ii trimiti mesajul si vezi sub poza lui optiunea Trimite un mesaj...

| Doddel a răspuns:

Eu n am facut cum spun ei cu ferestra cu nu stiu ce, am dat pe trimite si am asteptat un mail ca sa confirm o sa ti apara in cateva minute

| Cristary a răspuns:

Intri pe profilul dorit - si scrii trimite mesaj. :-D

| gabriela007 a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie. Deci, acum trimite un mesaj cuiva. Iti cere sa confirmi adresa, iar TPU trebuei sa-ti trimita un e-mail de confirmare. La mine e-mailul nu era in inbox, era in spam. Cauta acolo. Sper ca ai inteles. Pa :*

| Gabyy_8657 a răspuns:

Pai dai la contul cui vrei sa-i dai si vezi acolo "trimite mesaj". Apesi, scrii mesajul, trimiti si intra pe mailul tau sa confirmi.

| Rina_2681 a răspuns:

Ca sa trimiti mesaje trebuie sa intri pe profilul la persoana respectiva, in stinga sub avatar este trimite mesaje si scrii ce vrei. sper ca ai inteles.

| lolo23 a răspuns:

Pai e simplu happy

-> dai click pe persoana careia vrei sa trimiti mesajul

->sub imaginea persoanei respective, o sa gasesti "Adauga ca prieten"( daca nu il ai ca prieten, si daca l-ai adaugat nu iti mai aparewinking ) si "Trimite un mesaj"

-> dai click pe "trimite un mesaj"

-> si scrii la continut mesaj tongue

-> si la subiect mesaj, despre ce e vorba ( ala nu trebuie neaparat/ obligatoriu )

Sper ca te-am ajutat! :X:X:X