NoName cred ca este cel mai bun utilizator al anului. Merita pe deplin acest titlu, deoarece a dat raspunsuri concrete in majoritatea cazurilor, utile pentru toti ceilalti utilizatori. O astfel de persoana merita laudata pe deplin. Cred ca nu numai pentru mine au fost utile raspunsurile sale, acestea lamurindu-mi multe dintre intrebarile la care nu a gasit raspuns pe niciun alt forum, de la niciun utilizator. Va multumesc si sper ca cel mai bun [dupa parerea mea, NoName ] sa castige!
Eu o propun pe "legiuitoarea" deoarece este experta TPU, iar daca este experta inseamna ca a dat sfaturi foarte utile asa ca eu cred ca ea ar trebui sa fie utilizatorul anului2010
Buna.Eu o aleg pe NOName, deoarece mereu a raspuns cu dulceata si multa caldura iar raspunsurile au fost de mare folos.Chiar merita sa fie Utilizatorul Anului 2010.mult succes NOName in continuare si sper sa fii tu castigatoarea.BAFTA!
NoName -are niste raspunsuri foarte bine si pentru ca e activ(a)
el/ea ne ajuta din aprilie 2010 si are 1000+ raspunsuri castigatoare.
Eu o consider pe JustMe ca user al anului, pentru ca raspunsurile ei mi sau parut cele mai folositoare
Floricica 16 e foarte de treaba, este activa cred eu pentru o fata de 13 ani si chiar de nu m-a pus nimeni tot pe mine ma pun!
Votati`maa.
Eu ma consider o persoana destul de serioasa si pe care va puteti baza in orice moment. Oricum, eu stau toata ziua pe TPU.Site-ul meu preferat.Sincer,eu as vrea.
Yo, ma nominalizez pe mine deoarece:
1. Dau raspunsuri amuzante, nu imi bat joc si ajut oameni
2.Am valoare, nu ca voi
3.Ai probleme cu ceva, dai mesaj iti raspund
4.Sunt de treaba
5.Merit sa fiu votat!
SatanaInIzmene întreabă: