Eu cred pentru ca mi-as dori foarte mult va rog frummos acum vine mosi nicolae si...va raman datoare
Pe @HARCIOG il aleg din motive...personale(scrie frumos in grupuri de cuvinte, chiar ma uitam la literele lui de inceput de propozitie si toate sunt identice, ce sa mai..."caligraf TPU"). Trebuia sa specificati ce criterii trebuie sa indeplineasca userul anului!
Se puteau face mai multe categorii pentru: furt intelectual de pe alte site-uri, ipocrizie, "lupul TPU, veverita TPU".
Brigaela. imi plac raspunsurile ei in continuare, imi place cum raspunde. Mult mai corect decat multi altii. ar fi si NOname sau Bacemi, pentru ca si ei sunt la fel de activi, amuzanti si tot ce tine de, dar banuiesc ca putem alege doar o persoana iar aceea cred ca va fi Brigaela.
Din punctul meu de vedere, utilizatorul anului ar trebui sa fie April. ( http://www.tpu.ro/utilizator/weok)
Este o persoana foarte inteleapta, de un real ajutor pe site, care nu s-a implicat deloc in conflicte.
Buna Stela!
Te rog, tine cont de ce iti spun.
Eu mi-as dori foarte mult, ca Legiuitoarea sa fie userul anului,
de ce?
Pentru ca e clar, nu intra in conflicte, da raspunsuri foarte utile, +politetea oameni buni!
Cati dintre voi spuneti"buna!" de fiecare data cand puneti o intrebare sau dati un raspuns, si puneti "Pa, pa!" la urma? acum sincer...stiu ca multi dintre voi o sprijiniti, chiar daca nu aratati asta...Se afla pe locul 4, dar sa fim sinceri, nu merita locul I?
Este printre putinii care lupta pentru a intretine acest site
si in legatura cu NOname... poate fi chiar rautacioasa uneori
Eu il votez pe Bacemi. In opinia mea consider ca da raspunsurile cele mai inteligente si folositoare de pe TPU. Acum sa nu fiu inteleasa gresit mai sunt foarte multi utilizatori pe care nici nu-i pot enumera care dau raspunsuri foarte folositoare si ajutatoare, insa in opinia mea consider ca el ar fi cel mai potrivit pentru acest titlu.
M-am razgandit Stela! ce fac acum? am intrat in turma si trebuie sa votez si eu ca ei.
Raspunsurile in primul rand ar trebui analizate de useri competenti, dreptul de vot e un privilegiu pe site avand in vedere ca majoritatea celor care au votat nu au mai mult de 3-4 luni pe site. S-a trezit un copchil sa strige Noname si restul l-au urmat orbeste, nici macar sa dea un click pe profil nu s-au obosit. Ok, bacemi scrie poezii, era de inteles de ce majoritatea pustoaicelor il adora, si-a facut un targhet prin continutul versurilor... dar noname!?
Eu nu o cunosc pe @psiholoaga dar i-am citit raspunsurile de 2 ani, va invit si pe voi sa le cititi! dar nu printre randuri, poate putem indrepta porcaria asta de vot ce a inceput stramb.
Noname stai linistit! pentru mine nu conteaza cine va castiga, dar macar sa o facem ca la carte si sa fie un vot corect.
S-a inteles, da? @psiholoaga.
SatanaInIzmene întreabă: