Și atunci se întâmplă o minune și puf! înveți arta abordării,devii cap de mafie,sex simbol, idolul tuturor femeilor, te însori și rămai cu ea, pana la adânci bătrâneți
Auzi, zi și mie ce fumași ca sa știu ce sa evit
E greu cu ele... avand fizic atragator dc nu interci sex ocazional? Asa e mai bine
Cred că nu e bine deloc. Că ai 14, sau 21 de ani, dacă nu știi cum, trebuie să înveți. La liceu, prin anii 30, tatăl meu avea curs de dans și de bune maniere la liceul internat unde a învățat. Așa că ia o carte, citește și apoi aplică. Dacă începi acum, până la 27 o să înveți.
Nu cred si nu sunt asa de pozitiv, crezand ca o sa imi gasesc una vreodada, oricum nu stiu ce s-a intamplat cu mine timp de 13 ani intr-una o tineam ca nu imi place dragostea ca o urasc ca este o pierdere de timp nu stiu cum se face ca am ajuns in punctu asta, si ma framanta la culme
Nu exista o varsta la care iti faci in mod sigur o relatie, deci degeaba astepti varsta minune de "27"... Trebuie sa vezi in sinea ta de ce oare nu ar fi interesate fetele de tine?
Poate ai o fata prea serioasa? Sau oare esti prea pretentios? Sau prea timid? Extravagant / modest / orgolios?
1 da serioasa(serios nu plictisit da
2nu pretentios (depinde de fata care doresc eu sa o abordez ca nu ma duc la o fata gen care doreste de la mine faima banii si utimul model de masina
3da prea timid (bine nu stiu daca se mai poarta cu bunele mainere naaa etc educatie blabla ok la o adica vreau sa dau la o prima impresie buna despre mine nu sa fiu ala tupeist, amzant (asta e calitate )nu dezavantaj prea organizez fiecare pas fiecare minut adica vreau sa iasa aproape totul perfect
3posibil Extravagant
4 nu modest
5 nu orgolios
mie imi plac fetele simple dar bune lla inima nu doar 1% tine ce pretenti am eu de la ea
acum nu spune ca 1% este ceva o cerinta uriasa?
Atunci inseamna ca ai uitat sa cobori din masina si sa intalnesti fete reale, fiindca plimbatul din masina, nu agata nimic.
Wohoohoo, ai răbdare, băi BĂIATULE. Decat sa începi aventuri, mai bine lasa. Si nu e ca rămâi fără experiență, invata tu din experienta altora. Stai chill, ca nu se termina viata si nici fetele. Te grăbești ca fata mare la măritat. Of of
Cand o sa conștientizezi ca esti tanar si ai timp, sau ca trebuie ca si comportamentul si gândirea ta sa fie ok nu doar bani si mușchi probabil vei gasi.
Eu am impresia ca la figura nu prea esti asa atractiv, e doar o banuiala, nu-s sigur, nu conteaza ca faci antrenament si ca ai bani si masina, corpul si situatia conteaza mai putin pentru o relatie sincera pe placute.
Ca daca erai atractiv (in caz ca asta e problema), chiar daca nu stiai sa abordezi o fata, te abordau ele pe tine cumva, simteai priviri, simteai ca te baga in seama, stiai ca te vor si automat curgea totul de la sine, mergeai la sigur, intrat in discutii simple, ieseati in oras, la plimbare si iesea f simplu o relatie.
Fizicul e proba eliminatorie, daca omu nu atrage la figura, le mai intereseaza mai putin de ce ai in rest.
Nu poti sa zici "Astept pana la 27 ani", ca nu sti cand pica o relatie in mod natural daca pica.
Abordarea e simpla, faceti cu cunostinta, si iesiti colo si colo, va apropiati, etc, etc si gata.
Tu te gandesti acum cum sa-i captezi atentia si interesul pentru tine, iar daca s-a ajuns aici, e nasol, daca nu simti de dinainte ca te-a ochit asa cum si tu ochesti una misto si ea simte asta.
Trebuie sa te oferi doar pe tine, pentru una care te place mult, tu esti cel mai mare cadou, si n-are nici o treaba cu intelesul subtil al cuvintelor.
Nu stiu daca are fizic atragator! Faptul ca arata bine la corp nu prea conteaza, si nici ca are masina si ce are, multi au masina si restul, multi muncesc, conteaza figura.
Prietenul meu e alfa la figura, nu cont ca e sendentar si are putina burtica si ceva Kg in plus, atrage femei de rupe, fara sa abordeze nimic, simte automat ca-l place si merge la sigur.
Nu conteaza ca n-ar avea caracter, multi golanei prosti si rai au gagici frumoase, conteaza daca atrage mult cu figura, sa fie masculina ca lumea.
Dar la el nu e cazul de golaneala, deci are un atuu in plus daca ar atrage mult figura.
Daca acum nu sti cum sa vorbesti la 27 de ani singura diferenta este ca vei avea si mai putin timp sa inveti decat ai acum. deci socializeaza, chiar daca nu iese, esuezi si din acele esecuri inveti.
Nu le abordezi. Ce treaba ai cu fetele?
Te obliga cineva sa te cuplezi? Cand o sa iti gasesti jumatatea o sa stii. Ca atunci o sa simti cum ti se taie respiratia, ti se inmoaie picioarele, nu stii ce sa zici, te balbai, clipesti des, te iau transpiratiile, daca iti raspunde sau iti spune ceva o sa iti pierzi mintile, atunci vei stii ca trebuie sa faci ceva si sa nu ratezi ocazia, pana atunci, esti tanar, traieste-ti viata, nu alerga dupa ele ca o sa dai doar de cu.rve si atunci dai de alta belea.
Rabdarea e solutia si sa nu disperi, toate lucrurile isi au momentul in viata asta. Ai toata viata inainte, nu cauta relatii, cauta fericirea interioara si o sa apara si fata de care ai tu nevoie.
Pana atunci nu o sa apara cea de care ai nevoie, pentru ca nu esti pregatit pentru ea. O sa apara fete, dar niciuna nu o sa te impresioneze, mai grav, o sa se joace cu sentimentele tale si o sa isi bata joc de inocenta ta daca te vad disperat.
Respecta-te pe tine, nu dispera, bucura-te de libertate, ca atunci cand incepi o relatie, nu e asa simplu, trebuie sa renunti la multe ca sa mearga, trebuie sa faci sacrificii mari, nu e mereu cum ai vazut tu prin filme.
Lasa lucrurile sa decurga in ritmul lor natural, sa nu cazi in depresie ca esti singur, ca altii ar vrea sa aiba varsta ta si sa isi traiasca viata. Fii tu insuti si cand e sa se intample, se intampla, nu cauta sfaturi ca o sa dai doar de cocalari care nu stiu sa lege doua vorbe dar se vad experti in relatii.
Din cauza ca gandeste si atrage, zice ca are parte de femei tot timpul si ele vin spre el aia e toata smecheria. asa procedez si eu numai ca am aplicat planul masinii, de cand masina de fite tunata ma tot gandeam ca o sa am mai mult succes la agatat pramatii sa le tavalesc si da roade, costa benzina sa merg dupa ele si sa o duc acasa la mine dar asta e riscul meseriei
Pai daca atragea nu ramanea singur la 21 ani si nu se intreba cum sa abordeze o fata, venea totul de la sine f simplu, il abordau ele pe el.
Cel putin asa cred, ca daca arata bine si are mari probleme de comportament, atunci clar ca nu are chiar daca era dorit. Dar nu cred ca are probleme de comportament, ca altfel zicea.
Si tu de ce ai nevoie de masina ca sa agati?! Tu nu esti suficient? Prietenul meu ala avea succes la gagici doar el singur, nu avea bani, nu avea studii superioare, nici bacu nu-l avea pana in 2006 deci 10 ani a stat fara bac, l-a dat abia atunci.
Nu avea masina deloc.
Si acum la 42 ani atrage de rupe, f fara nici o masina si nimic, este dorit, placut, iubit, simpatizat inca din liceu.
Acuma e insurat cu una cu doua facultati, sefa la o banca, si el e muncitor.
Nu stiu ce sa zic.
Si am intrebat-o pe ea ce a vazut la el, si mi-a zis f clar "el era de ajuns, nu ma int ca nu avea bacu, masini, sal mare, haine scumpe", si asta era in 2005 cand inca nu avea bacul.
A gasit-o in autobuz, ea repede ii arunca priviri, se simtea puternic ca-l place, si el a mers la sigur.
Ala aplica teoria aia gandesc atrag si am parte e un om optimist nu e pesimist, in schimb eu mam centrat pe masina ca sa agat, altfel nu aveam sanse nu imi iesea deloc. Cu masina e perfect pot zice. Plc poate m/a blestemat masa lu taicameu ca aia umbla cu tampenii din astea da/o in pastele cailor dar am reusit sa obtin ce trebuie pana la urma. Daca femeile te evita si multi se intreaba ce poate sa fie cand tu arati bine fizic psihic imbracat cu bani grei haine de firma de la superdry 80 eur pantaloni si 70 eur un tricou sau camasa cu gluga de ex sa nu se uite sau sa vb niciuna si esti ok la conversatie respect, e un blestem nu e normal asa ceva. Dar na se aplica variante alternative si solutia rezolvata. Recunosc ca in RO mi-ar fi scarba sa dau de alea cu colanti de 15 lei si figuri pe ele. Astea din UK au bani, arata bine si sant bune in pat nu toate sant grase si naspa.
fijalb întreabă: