Nu arat naspa. fizic atletic cu forme la muschi si un chip de tanar la 23 - am 30 dar arat mai tanar pentru ca nu am fumat si am baut putin in viata, multi oameni (cunostinte, baieti cu care ieseam pe la chefuri) inclusiv femei cu care am fost m-au intrebat cum de nu am ceva de durata (ele afirmand ca multe femei umbla dupa mine) le ziceam ca nu imi iese asa usor abia mai pun pl la ocazie si nu le venea sa creada razand, apoi spunand ca mint si nu e adevarat, atrag multe care vor sa fie cu mine lol. Cred ca sant blestemat altfel nu as vedea problema asta, am observat multi urati sau saraci lipiti care au parte de femei misto in schimb la mine nimic sa accepte o relatie pe termen lung, am acceptat sa traiesc cu gandul ca asa e viata sex apoi un sut in c'ur sa se duca in piz masii.
Daca au zis femeile ca multe femei umbla dupa tine inseamna ca esti atractiv, e f clar, deci taiem asta, insa atunci de ce nu reusesti fara masina?! Nu zic ceva de durata, ci si sa pui p pe ele macar.
Inseamna ca e ceva in atitudinea ta si nu iti dai tu seama, dar asta se poate rezolva.
Ca de ce sa nu faci gratis, de ce sa uzezi masina, sa consumi benzina, ca vorba ta, benzina costa, costa si intretinerea masinii, asigurare, etc, si daca o folosesti mai des, se uzeaza mai repede, deci nu e doar benzina.
Ai dreptate, tu macar simte-te bine cu sex si apoi nici nu mai conteaza.
Nu stau bine la fizic mă refer pătrățele, nu pot sa ridic 100 kg.as putea sa la profilul meu daca va ajuta la descriere.
fijalb întreabă: