| Dildau a întrebat:

Credeti ca am procedat corect? Singura persoana din lume in care chiar incepusem sa am incredere, m-a tradat. A explicat ca a facut chestia asta pentru ca ii era frica sa imi spuna adevarul ( ca m-ar fi ranit). La o saptamana dupa incident, i-am dat de ales intre a renunta la mine pentru totdeauna sau de a ma respecta, de a ma trata ca pe o prietena. Ea a ales respectul, dar acum, credeti ca eu ar trebui am incredere in ea? I-am explicat de la bun inceput ca daca alege astfel, nu o sa ii mai permit sansa sa mai fie vreodata prietena cu mine urmatoarea data cand imi greseste, ca nu o sa mai fie niciodata la fel, cum era inainte.

Răspuns Câştigător
| Mamboo a răspuns:

Ai procedad perfect! astapta o perioada sa vezi cum decurg lucrurile, greseli toti facem ...asta pentru ca suntem de asa natura incat sa fim pusi in situati dificile din care nu stim cum sa evadam.si atunci facem greseli, Sper sa nu te mai dezamageasca inca odata si spune-i ca atunci cand are o problema sa nu se fereasca sa discute cu tine, sunteti prietene trebuie sa impartasiti totul.o seara placuta! kiss you

7 răspunsuri:
| trăncănici a răspuns:

Este bine să îi arăţi că eşti iertătoare, contează pentru imaginea ta.Arată-i că ai iertat-o, dar nu uita în cazul în care se mai repetă istoria.Cu cea mai bună prietenă m-am certat doar o singură dată, am iertat-o şi de atunci a înţeles că are în lumea asta o soră, nu doar o prietenă.Nu mi-a mai greşit de atunci şi ne avem ca şi surorile, de mai bine de 35 de ani.Nu trebuie să tai capul omului de la prima greşeală. Trebuie să-l atenţionezi doar şi dacă va înţelege şi te va respecta,va căuta să-ţi fie alături, chiar dacă între voi vor mai fi şi divergenţe de opinie. Încearcă să o înţelegi şi tu la rîndul tău, poate nu te-a minţit cînd a spus că îi era frică să-ţi spună adevărul.Şi să-i mai spui să nu ia decizii în ceea ce te priveşte, pînă nu te consultă.Ai procedat corect, zic eu.

| BSwwatch a răspuns:

Incredrea se castiga in timp,eu niciodata nu as pune o persoana sa aleaga,cu atat mai grav atunci cand greseste,nu dai dovada decat de vulnerabilitate,nesiguranta,atunci cand pui o persoana sa alea, ori cat de dureros ar fi nu as pune-o sa aleaga, n-are logica, respectiva persoana iti face rau si tot ea este ce-a care alege?! eu decid, cu totii meritam a doua sansa.

| Anamaria2002 a răspuns:

Ai procedat corect. Ea trebuia sa-ti spuna adevarul chiar daca durea.

| AdeVero12 a răspuns:

Nu chiar. Adică toată lumea greșește. Asta e frumusețea vieții. Ai cam exagerat. Așa sunt prietenele, se mai ceartă, se mai împacă. A fost aiurea ca ea să aleagă, ea ți-a greșit. Spune-i că preferi adevărul, nu minciuni frumoase. Așteaptă puțin, nu-ți pune secretele în ea. Mai bine vezi cum se comportă și apoi cu timpul o să redeveniți ca înainte. La naiba! Zici că e un câine. Tu n-ai greșit niciodată față de ea?! Toți greșim, acum lasă dramele și vorbește cu prietena ta, dar poate greșesc, așa că gândește-te care a fost motivul adevărat pentru care te-a trădat, doar teama de a te răni? Baftă! Pace! :*

Răspuns utilizator avertizat
| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut. Desigur că cei care ne înconjoară trebuie să ne câştige prietenia. Dar în acelaşi timp faptul de a fi prea rigid şi a aştepta perfecţiune de la ceilalţi tot nu este înţelept deoarece nimeni nu e perfect. Mai ales dacă e vorba de prieteni buni nu trebuie să renunţi la ei dacă fără să vrea te dazamăgesc din când în când. La urma urmei, nici tu nu le poţi oferi prietenilor tăi garanţia că nu-i vei dezamăgi niciodată, nu-i aşa?

| Dildau explică (pentru BSwwatch):

Tin sa mentionez ca nu a fost prima data cand s-a intamplat asta, am trecut cu vederea foarte multe minciuni. Asta a fost minciuna care a umplut paharul. Eu chiar zisesem ca nu o sa mai aiba ce discuta cu mine. Acuma nu cred ca am dat dovada de nesiguranta, i-am dat optiunea sa aleaga pentru a-i vedea intentiile, sa clarificam toata cearta. Daca ar fi ales cealalta optiune as fi mers mai departe, deci mie mi-e indiferent de ce ar fi ales. EU doar vroiam sa vad daca ar fi renuntat la mine sau nu.