| ellaal1986 a întrebat:

Credeti ca distanta dintre doua persoane il poate determina pe barbat sa bea? Iubitul meu este in Italia, iar eu in Romania si abia in august anul acesta ne vedem. Credeti ca de asta bea?

43 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns (pentru ellaal1986):

Bineinele sca exista oamnei cuminti, dar tu esti mult prea mica ca sa ai ideea de existenta lor!

| ellaal1986 explică (pentru Violleta2022):

Am rugamintea sa nu mai imi spui ca sunt fetita sau ca sunt mica! Multumesc!

Dar cati anisori ai?

24 de ani! Stiu si eu la ce riscuri m-am expus atunci cand am inceput sa vorbesc cu acest baiat!

Iarta-ma, dar dupa cum gandesti si scrii, nu cred ca ai mai mult de 15-16 ani!

Crede-ma ca știu la ce riscuri ma expun, dar în viata mai și risti!

Asta este un risc pe care ti-l asumi cand ai experinta de viata, dar cand afli ca ala bea de rupe... eu zic ca nu merita sa iei vreun risc alaturi de el, ca nu exista viitor bun, fericit sau frumos alaturi de un alcoolic.
Poate ca merita sa-l cunsoti, dar trebuie sa-l incerci, sa vezi cat se abtine sa nu bea, cat de rau face la butura samd.

Deocamdata nu a mai baut, voi vorbi si cu mama lui ca sa vorbeasca si dansa cu el. Familia lui abia asteapta sa ma cunoasca, si nu vreau sa-i dezamagesc, mai ales pe mama lui!

De unde stii tu, odata ce nu esti langa el?
Dupa cum spuneam, o relatie la distanta este sortita esecului, fiindca se minte in 99% in tot ce se spune.
Apoi, un alcoolic este imposibil sa nu mai bea deloc, asa subit, practic este imposibil si asta iti poate confirma absolut orice medic de pe fata pamantului.

Eu stiu tot ce face chiar daca nu este langa mine, imi dau seama cand este baut dupa felul in care scrie!

Imposibil sa stii tot ce face, ca doar nu esti langa el si nu ai cum sa stii daca a baut mult, putin, ori deloc, indiferent cum ti-ar scrie.

Dar ma rog, vad ceea ce-ti spun nu esti capabila sa intelegi.
Este doar mare pacat sa-ti pierzi vremea si fericirea alaturi de un alcoolic, de aceea am incercat sa trag un semnal de alarma, fiindca am vazut destule in viata mea.

Sunt capabila sa inteleg, dar nu spun ca este alcoolist, stiu ca se mai imbata cam 2-3 ori pe luna! Se va vedea daca imi pierd vremea si fericirea alaturi de el!

| DeMicUnCălător a răspuns:

Oamenii nu fac lucruri pe care nu le plac.