| Denis383839 a întrebat:

Credeti că există cu adevărat teoria "telegoniei"?
Prin care o femeie poate purta energia fostului partener timp de 7 ani, si daca face un copil cu un alt barbat, copilul ar putea avea trăsăturile bărbatului anterior? Chiar am nevoie de un raspuns.
Rog răspunsuri serioase deoarece mă macină destul de tare treaba asta, mai ales ca acum nu mai gasesti femei neatinse peste 16 ani...Și vă rog mult să detaliați raspunsul. Ma terorizeaza ideea asta.
Mulțumesc anticipat!

9 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Nu, e vorba de o teorie stiintifica azi abandonata. Nu e nimic adevarat din ea.

| doctorandus a răspuns (pentru doctorandus):

Iar daca ai fi stiut ceva fizica: energia e o marime care se exprima in kilocalorii. Exprima capacitatea unui sistem de a efectua lucru mecanic.

Energia este o functie de stare. Descrie diferenta intre starea A si starea B.

Energia nu-i un fluid sau o substanta, iar "camp energetic" nu exista. Notiunea de camp energetic nu exista in nicio stiinta, doar in pseudostiinta.

| relian a răspuns:

Da exista laughing ai pus-o, o sa cresti copilul altuia daca nu gasesti ofemeie virgina, asa ca ai pus-o de mamaliga laughing

Daca femeia sia traso si cu altul inaintea, nu stii tu ce au facut, fata daca ia luat scula in gura ala esti, spermatozoizi deai aluia vor supravietui in corul fetei in anumite locuri zeci de ani.

Asa, cauta una mica, o iei de crescut, si cand e mare faci copii cu ea laughing
Nu poarta energia fostului, poara sperma altuia cu ea, deci mai naspa laughingde era doar energie era bun, te incalzeai iarna, asa naspa tremuri subtirel laughing

Auzi la tine esti terorizat, e bun, atunci ramai singur cuc, macar stii o treaba, nu o sa mai fii terorizat laughing

| Violleta2022 a răspuns:

Total eronat!
Copilul poarta genele barbatului care doneaza sperma!

| eliancodrut a răspuns:

Mare-i gradina ta, Doamne!

| AliGab a răspuns:

Stai linistit ca toti copiii care vor iesi din tine vor purta gena ta, nu a altuia. Si eu am avut de tras pe baza acestei teorii tampite. Eventual in gena copiilor tai se pot mosteni/manifesta gene care nu s-au manifestat la tine sau la mama copilului dar apartine unei generatii (de exemplu, verisoara mea si sotul ei au ochii caprui, iar unul din copii are ochii albastri de la bunicul matern)

| johnnny123 a răspuns:

"Ma terorizeaza ideea asta."

Un exemplu perfect despre cum oamenii slab pregătiți și prost informați pot fi "terorizați" de orice aberație.

| ioana748 a răspuns:

Vrei sa invoci chestia asta pentru un eventual proces de plata a pensiei alimentarelaughing