| Anonimulantisocial17 a întrebat:

Credeti ca imi voi face iubita fara sa caut gen fara sa ma bag in seama etc?
Ca deja m-am saturat sa ma bag in seama si fetele sa ma respinga.

100 răspunsuri:
| FilosofulDepresiv2022 a răspuns (pentru Violleta2022):

Ba nu, unele va bagati in seama cu noi sa va bateti joc de noi, asa cum mi-a facut si fata asta https://www.tpu.ro/......-fata-din/

| Mosotti a răspuns (pentru Violleta2022):

Pai am respins-o pentru ca nu mi-a placut cum arata, ca a facut o porcarie, si-a pus la profil alta poza decat era in real, era ea dar cu ani in urma, daca-mi placea si era ca in poza, nu o respingeam, altfel nu acceptam intalnirea daca n-as fi vrut.

Nu conteaza cine face primul pas, totul e sa se placa ambii, si este okey.
Dar eu am zis, nu trebuie neaparat sa faca primul pas cum a facut la mine, e de ajuns sa arunce o privire, si baiatu simte imediat ca-l place, si se duce la sigur. Asa se si intampla.

| Mosotti a răspuns (pentru GambleR40792):

Familii au cam toti oamenii normali, de la gunoieri la profesori universitari, nu conteaza salariu, totul este sa se inteleaga si sa se placa.
Poti sa ai si sal mare si sa nu ai femeie, nu depinde neaparat de salariu treaba asta, ca sunt si multe femei cu sal mic, deci nu e problema, se gasesc unii pe altii aia fara bani.

Daca arati cat de cat atractiv, si te porti okey si n-ai deviatii de comportament, ai femeie orice sal ai avea ca barbat zic.
Ca nu il pune nimeni pe acel om sa ia una cu sal de 10 ori mai mare ca sa se uite de sus la el, ia de niv lui.

Prietenul meu ala alfa avea sal mic si a avut la gagici de a spart, iar celalalt prieten cu sal f mare, casa, masina si tot, n-are femeie nici acum la 43 de ani, asa ca aia e.
Doar ca ala alfa arata binisor si era mai okey pe comportamentul social.

Si acum ala alfa fara facultate si fara sal f mare, are nevasta cu doua facultati si cu sal mare.

Răspuns utilizator avertizat

Pai nu ai inteles ce ti-am explicat sau nu ai citit, am respins-o ca a pus alta poza decat era in realitate, altfel nu o respingeam.

De ce conteaza cine face primul pas? Cum argumentezi? Nu argumenta ca am repins-o, ca am zis de ce, alte argumente daca ai.

Răspuns utilizator avertizat
| GambleR40792 a răspuns (pentru Mosotti):

Bah du-te mah mancatiash gura ca nu vreau sa incep din nou discutia asta cu tine, plimba ursu lasa-ma

Sunt intr-o dispozitie mult prea buna sa ma mai cert cu tine din nou pe subiectul asta, te las pe tine sa te certi cu jessica alba pe tema asta precum soarecele si pisica

Pai da, se discuta cine face, dar am zis ca nu conteaza cine il face, daca se plac amandoi, e okey indiferent cine face primul pas.
Oricum pasul direct il face el, dar indirect poate sa-l faca si ea fara nici o problema, cum am zis, indirect inseamna o privire, un gest, o bagare de seama, el se prinde ca e placut si pasul il face la sigur.

Dar la subiectul nostru e ceva neinregula clar.

Pai nu te pune nimeni sa te certi, dar stii f bine ca lumea e cuplata indiferent de salariu, realitatea o arata, si asta peste tot in lume.
De la presedinti pana la gunoieri, toti au familii, copii.
Ca daca era ca aia cu sal mic sa nu aiba acces la femei, n-ar fi cuplati decat aia cu sal mari.

Eu ti-am zis ceva adineori, cand o sa te lauzi aici ca ai si tu relatie atunci sa imi dai mie cu teoriile tale peste nas pana atunci mucles

Nu era vorba de mine, eu am zis la general, nu am de ce sa ma laud eu, eu am avut ocazii, dar le-am refuzat ca nu ma atrageau. Una m-a invitat ea in 2013 in oras, dar a facut greseala ca si-a pus o poza neactuala la profil, si in real arata mai naspa ca in poza, si m-am retras diplomat, m-am dus la intalnire, am facut fata, dar dupa aia n-am mai cautat-o.

Nu s-a pus problema de bani, fata doar mi-a vazut poza pe site si atat, inca faceam sport atunci.

Eu m-am referit la general aici, uite, omu de serviciu de la mine de pe scara e insurat si are si copii, toata viata nu a avut bani avand asa meserie.
Aia de la mega image cu sal cam mic, la fel, toti is cuplati.
Si din moment ce 99 % din cei cu sal mic sunt insurati/cuplati, e clar ca au sanse la cuplare toti de fapt.

Iar ala care are sal mic nu e vina lui, atata il duce capul, asa s-a nascut el, nu inseamna ca e sclav, e nevoie de toate meseriile pe pamantul asta, nu poti fara toate meseriile, sunt toate la fel de importante.

Bla bla bla, parca aveai un handicap ce nu iti permitea sa iti faci o prietena din ce imi ziceai acum 2-3 luni

Pai da, am zis asta ca asa este, am o depresie care nu-mi permite sa fac o relatie, eu am zis ca idee facand abstractie de asta, ca altfel nu conta salariu la o adica.
Daca doi oameni se plac, merge treaba de la sine.
Ce, parintii nostri aveau bani? Dar s-au luat si au facut totul impreuna, casa, masina, mobila, etc.

Cand se pune problema de bani, e clar ca acolo nu este simpatie reciproca intre cei doi.
Nu conteaza nici daca unu are sal mai mare fie ea fie el, conteaza ca e un echilibru financiar, totul e sa se placa cei doi.
Cand iubesti si iti place de cineva si ai sal mai mare zici "n-are nimic, au eu bani si pentru tine".

Cand nu iubesti si nu placi, normal ca, cauti omu de situatie, masini, etc.

Eu doar incercam sa ii zic aleia ca nu e cum mananca ea rahat ca nu degeaba e plin site-ul asta de virgini nesarutati si nefootuti dar ea o tine pe a ei pana te face sa ai spume la gura

Pai i-ai zis foarte bine aleia, cat o fi inteles, nu stiu.

Da mai ales de la 30 de ani cum sunt unii de aici ce nu au avut o pzd in viata lor sanse nu mari enorm de mari laughing)) simpatikule, de ce nu iti pui poza cu JOKER?

N-am pus poza cu joker? E la avatar, ca joker este ala. Mai are cineva de pe softpedia avatarul asta. Cand am intrebat cum se numeste, mi s-a spus ca joker.

Pai na, cine n-are pzd la 30 ani clar are o mare problema, ori arata jalnic, ori are probleme la bibilica, de comportament si altele de genul, altfel nu exista, ca 98 % din oameni au pzd inca de pe la 20 de ani.
Majoritatea isi fac relatiile inca din timpul facultatii si pe la 20 ani pentru cine nu e la facultate, rar scapa vreunu necuplat dupa 25 de ani.

Eee ce sa vezi te-a sarit si pe tine normalitatea ai ramas singur si esti in top la dat sfaturi de genul moor pe voi imi vine sa turbez cand va citesc ce aberati

98 % din oameni au pzd inca de pe la 20 de ani, spune-mi tu daca pot sa mai port o discutie cu tine dupa ce ai scris aici, tu nici macar nu stii sa minti pe subiectul asta, in fine, numai da mesaje ca imi faci nervi degeaba, te salut, seara faina

De ce? Ca eu tot ce zic se verifica in realitate, n-are legatura cu mine si cum am fost eu, nu se invarte lumea in jurul meu.
Daca cunosti natura umana, despre relatii, psihologia omului, stii f bine ce si cum, mai ales daca ai citit si psihologie evolutionista este mai bine, o sa vezi treaba cu relatiile foarte simplu si stii ce si cum si de ce.

Si altii degeaba au 10 relatii daca n-au inteles nimic din ele, tot si-o iau in freza si se mira ca de ce domne oare mi se intampla iar asta!?

Era bine sa zic prostii, iti zic sincer, ca ar fi fost o viata mai buna in cazul asta.
Daca nu s-ar fi verificat in real ce zic, puteai zice ca zic prostii.

De ex nu poti sa zici ca fizicul nu e rules intr-o relatie (si abia apoi vin celelalte calitati sa fie luate in seama), ca la toti ne fug ochii dupa frumos.

Pai eu de ex nu cunosc nici unu fara relatie, din 30 colegi de generala, 30 colegi de liceu si 100 de la facultate, toti sunt cuplati inca de pe la 20-21 ani.
Rude, prieteni, toti, nu stiu aia pe care-i stii tu cum sunt.

Poate nu 98 % chiar, dar 90 % sigur au relatii de pe la 20 de ani.

Vezi ca am vazut pe tik tok un baiat cu un handicap locomotor, hmmm, tu de ce nu ai cu problemele tale de sanatate, ala cum are?

Pai depinde si de problema de sanatate pe care o are, eu sunt mai dificil si mai altfel, sunt aparte, nu ma compar eu cu majoritatea, sunt mai aparte in sens negativ zic, nu in pozitiv.
Pai mie nu-mi place sa pup pe gura, sa dorm cu una in pat, sunt diferit fata de altii, nu vreau copii, n-am job, nu merge o relatie la mine.
Ala are doar locomotor handicap, la bibilica e sanatos, nu-l impiedica nimic sa aiba o relatie cu una cam la fel ca el.

Pai nu te mai lua ma mancatiash in gura cu mine pe subiectul asta, ti-am demonstrat ca si handicapatii pot si tu NU, numai da cu texte d'asta ca ma door ochii las-o asa si numai da mesaje

Nu cred ca ai asa probleme grave de nu poti sa mergi pe picioare si sa iti folosesti mainile incat sa nu iti permita o prietena, ala si cu maini strambe si picioarele la fel o reusit si ala cu tourette ca tu acum o sa imi spui da ala e vedeta de la I Umor si ca d'asta are... teoria ta era valabila doar in contextul in care si tu asa cum esti cu probleme de sanatate ai fi avut o prietena in cazul de fata NU, asa ca usor cu sfaturi de RED PILL pe aici ca sunt unii amaratii vai si amar de viata lor sentimental si financiar care iti vor lua de bune sfaturile

Pai nu, oricum acum nici n-as ma vrea femeie, mai voiam pe la 30 de ani, acum mi-e mai bine asa, la tinerete e frumos ca stii cum e, dar dupa aia nu mai e asa de frumos.

Merg inca pe picioare ce-i drept, eu sunt ciudatel in destule, ti-am zis, nu poti sa-ti faci prietena daca nu iti place sa pupi pe gura sau sa dormi cu ea in pat. Degeaba esti bine fizic daca la bibilica esti altfel, pe langa ca daca n-ai nici job cine sta cu unu fara nici un rost?

Acuma na, fiecare in felul lui, situatii diferite, oameni diferiti, unii au, unii n-au, de fapt pana nu cunosti omul ca lumea, nu poti sa-ti faci o idee, ca de multe ori nu-ti zice tot, si asa mai departe.
Si da, unii daca pun in aplicare sfaturile pot reusi, altii poate nu reusesc, tot asa, depinde de multe.

Si daca nu incearca sa puna in aplicare un sfat, ce castiga? Si oricum nu aplici asa aiurea, te mai consulti si cu altii, si daca si aia-s de acord cu acel sfat, o fi ceva de capul acelui sfat.

Dar ce zic zic din anii in care am tot vazut oameni, cupluri si restul.
Eu mereu cand cineva a dat un sfat, l-am analizat sa vad daca zice bine sau nu, in orice domeniu, n-am respins din start, stii cum se zice, si de la un prost uneori ai ce invata.

N-ai ce sa inveti de la un prost poate sa te indobitocesti mai rau decat esti in cel mai bun caz laughing)

Sunt multi cu traume din copilarie pe aici ( batai la scoala ) care efectiv au fost terorizati din nimic si care nu si-au putut forma /dezvolta din timp comunicarea si s-au departat de lume, probabil majoritatea care sunt virgini la 25-30 de pe site-ul asta, genul asta de persoane prin care ma numar si eu SUNT PIERDUTE DEFINITIV in ceea ce priveste o relatie sau o familie dar unora le e greu sa accepte lucrul asta si ii tot vad pe aici cum se plang si tot spera ca odata si odata o sa vina zana aia care o sa ii accepte asa loviti de soarta cand trenul lor e pierdut de ani buni

Asa era un proverb aia cu prostul.
Corect cu cei cu traume, bine ai spus, de aia multi au nevoie de psiholog ca sa rezolve problema, altfel pot ramane defecti pe viata.
Da, vad ca vin multi si se plang dar nu fac nimic sa rezolve problema.