Nu te mai rezolva bah nimeni si virgin dupa 25 de ani astea-s vise
Corect, zici bine, de obicei aia virgini dupa 25 ani, slabe sanse mai au, dar si din cauza ca majoritatea femeilor is luate.
Majoritatea relatiilor se fac in liceu, facultate si primul loc de munca, daca ai pierdut trenu, e greu.
Pai am eu cazuri asa, insuri prietenu meu a ajuns asa la 43 ani, si il pun pe el ca el nu prea e bolnav, dar a fost un om mai aparte si el.
Se duce el la intalniri la firma aia de matrimoniale, dar na, nu stiu cum va fi.
Iar celalat prieten alfa, de la 15 ani rupea la femei.
Ce slabe sanse visezi mah, NICIO SANSA 0, multimea vida nu doar ca e un turn off dar efectiv nu au unde sa mai gaseasca femei disponibile
Am zis slabe sanse in sens ca nici o sansa de fapt, mai sunt femei libere, pe site de matrimoniale gasesti, la firma asta unde se duce prietenul meu, vin 11 femei libere, 11 barbati, se sta de vb 7 minute cu fiecare fata in fata, si dupa aia fiecare bifeaza pe formular daca-l place pe celalalt si dupa aia firma iti da datele de contact la persoanele care te-au bifat si pe care ai bifat tu.
Sincer l-au bifat si pe el cateva insa nu s-au inteles cand au iesit.
Sunt libere destule, se organizeaza in mod regulat asa intalniri, sunt femei si de 40 ani.
Dar... daca baiatu n-a avut pana acum, nu prea are sanse.
Barbatii care vin acolo au avut relatii inainte, e cu totul altceva.
Ca dai la munca sau nu, problema virginilor de pe site-ul asta e ca la 30 de ani nu arata a barbati ce poola mea o fi atat de greu de inteles aspectul asta, sunt sutati in secunda doi de femei asta e realitatea pe care unii nu vor sa o accepte
Pai n-au aratat a barbati de mult unii, altfel nu mai ajungeau virgini. Bine, exceptand aia care arata dar nu stiu sa se comporte, sunt asociali si asa mai departe.
Un barbat bine nu scape nef... inca din liceu.
Trebe sa accepte realitatea ca asta este, si daca nu o accepta ce castiga?
Pierdere de timp si de nervi daca tot vezi ca te refuza 10 / 50 / 100 ce sa castige experienta
Asta e, viata merge inainte si e frumoasa si fara femei pana la urma, nu stiu ce casuna unii pe asta.
Am mai dat la un user in situatia ta, dar iti dau si tie sa vezi ce se intampla cand un baiat atrage:
https://www.tpu.ro/......-interesa/
Deci de la varste mici deja apar fete care dau semnale ca plac acel baiat si e imposibil sa nu aiba gagica, deci omu n-a cautat nimic, a aflat ca e placut deja.
Si va merge la sigur.
Ba pica din cer daca arati bine, le simti ca te plac, sigur ca nu te pot place 100 din 100, dar cel putin 50 te plac si vei avea de unde alege si sa mergi la sigur.
I-am pus acum link de aici cum un baiat de 14 ani a aflat ca una il place, deci iata cum pica, si daca l-a placut aia, e clar ca-l va place si altele.
Omu nostru s-a saturat de atatea respingeri, alalalt se va satura de gagici.