| eanadandre a întrebat:

Credeti ca poate fi o relatie buna dintre mine si bunica daca dupa 2 zile de stat cu ea simt ca nu mai rezist, am o criza de nervi, simt ca nu o suport, nu mai tace si am nevoie de linistie pentru a invata? Da tv la maxim (noi stand intr-un apartament minuscul unde se aude in tot), se contrazice pe un subiect de te scoate din sarite...va trebui luni sa vorbesc la psiholog despre relatia mea cu ea si nu stiu daca va lua in considerare lucrurile astea, faptul ca simt ca nu pot rezista cu ea in aceeasi casa (va rog nu ma luati cu *ar trebui sa te bucuri ca inca o mai ai* sau chestii de genul ca e mai sanatoasa decat mine si nu sunt toate la fel).

6 răspunsuri:
| 1997onur a răspuns:

Ar trebui sate bucuri laughing)
( glumesc bro )

Da ceți face? laughing)

| eanadandre explică (pentru 1997onur):

A vorbit vreo 3 ore si a sunat vreo 5 mosi sau babe drc stie sa spuna ca faza cu raboiul e falsa ca a auzit la unu si a urlat pe aici de mi-a dezasamblat creierii, se mai si contrazice de mai ai putin si zici ca e Dumnezeu, plus ca ma streseaza toata ziua ok

| 1997onur a răspuns (pentru eanadandre):

Ok bro ai o viața minunată laughing))

| eanadandre explică (pentru 1997onur):

Chiar ca, pot sa ma laud

| 1997onur a răspuns (pentru eanadandre):

Vezi cai baiat bun garix ieșiti la un suc amandoi ( daca vrei ) sau eu știu mergeți la un film voi doi eu cred ca va potriviți

| Rux04 a răspuns:

Salutare, te sfătuiesc să discuți cu bunica și să-i spui ce te deranjează. Prin dialog se rezolvă totul.