anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cu ce fel de persoana nu ai fi intr-o relatie? de preferat e sa explici de ce, ca nu fac vreun sondaj in care se cer niste cuvinte aruncate la vrajeala si din viteza. Gandeste-te ce trebuie sa aiba acea persoana ca sa te completeze. Deci nu doar "inteligenta, amuzanta, deschisa la minte, tandra, afectuoasa" si etc.ca toti vor asta dar nici macar nu stiu de ce vor sau daca pot atinge aceleasi standarde.
Apropo, consideri ca esti in stare sa oferi ceea ce ceri?

> nu ma refer la defecte mici

14 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Depinde la ce fel de relatii de referi. Daca insa vom cauta mereu defectele celor din jurul nostru si fara sa ne vedem de lungul nasului, atunci vom fi mereu singuri si nemultumiti.

| Cristi_Hordila_1991 a răspuns:

Relatia nu e o lupta ci din contra e un "armistitiu" daca intelegi ce spun
Daca te simti bine in preajma ei stai cu persoana daca nu nu
e foarte simplu nu e vorba de calitati defecte compatibilitate

| mgtow a răspuns:

Eu nu vreau sa fiu cu nimeni, lipsa de incredere si nici nu am chef sa ascult minciunile care mi le-ar spune despre trecutul ei. Si serviciul e un factor de risc daca as fi intro relatie, bla bla.

| eu6andrea a răspuns:

Nu stiu cu cine nu as putea avea o relatie pentru ca micile defecte se pot accepta, iar omul e schimbator si se poate modela, dar stiu cu cine as putea avea o relatie.

Nu o sa vorbesc de fizic ca nu isi are rostul.
Persoana care m-ar putea tine "legata" sa zicem ar fi cea care m-ar certa cand as gresi, s-ar supara cand am fite sau cand o fac pe nebuna. Cea care ar rade atunci cand eu plang ca am toane sau talente de fata! Sa nu puna la suflet toate rautatile pe care le scot pe gura atunci cand sunt suparata.
Nu avem un criteriu sau o lista pe care trebuie sa o respectam atunci cand ne indragostim ci pur si simplu simtim asta important e sa fie intelegere si orgoliul nu are ce cauta aici asta e clar! Iar daca vrem ca o relatie sa mearga si ne gandim la "noi" in viitor, atunci sigur ca oferim ceea ce ne dorim de la celalalt!

| HiddenWorld a răspuns:

Aş fi într-o relaţie cu cineva care să aibă aceleaşi hobby-uri ca mine, să mă accepte aşa cum sunt, să nu încerce să mă schimbe, să nu aibă prejudecăţi, o persoană "open-minded" etc.Nu mi-ar plăcea de cineva care să facă discriminări deoarece consider că într-o relaţie amândoi suntem egali, sau de cineva care mă urmăreste peste tot şi nu îmi lasă deloc libertate. Oricum, momentan, îmi place să fiu solo happy.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie neaparat sa fie sincer(fara sinceritate se duce increderea si asfel se duce toata relatia).
Eu intodeauna am fost sincera si am oferit (si incercat sa ofer) sinceritate -insa unele persoane(si aici nu ma refer doar la fosti ci si la prieteni(amici) sau alte grade) s-au dovedit a fi nesincere(in mai multe randuri-caci atunci cand omul greseste o data esti capabil sa-ti pastrezi increderea oarecum in acelom pe cand atunci cand acest lucru se repeta de n ori iti pierzi increderea(in cazul meu)-adeseori DEFINITIV!

Sa aiba capacitatea de a iubi sincer(adica nu bani,frumusetea,contextul/statutul tau social sau altceva de gen...) ci sa te iubeasca pentru INTREAGA TA FIINTA-PT CEEA CE ESTI.
Sa iubeasca calitatile tale(caracterul,gandirea,sinceritatea,sa aprecieze iubirea pe care i-o acorzi si devotamentul si intelegerea pe care il arati si dai dovada)...
Daca o persoana ar avea aceste calitati NEGRESIT si eu L-AS IUBI PT CEEA CE ESTE!

Sa stie sa ofere RESPECT(respectul se demonstreaza prin devotament(iar devotamentul prin iubire), sa stie sa te pretuiasca la adevarata ta valoare(atat cat si tu indeplinesti aceleasi conditi ca si partenerul), sa nu fie violent, agresiv si sa nu foloseasca cuvinte jignitoare la adresa ta(chiar daca este nervos-prin asta demonstreaza atat ca te respecta cat si ca te iubeste, intelege si pretuieste)
Sunt capabila sa ofer respect atat timp cat si celalalt imi ofera RESPECT!

Sunt capabila sa IUBESC cu TOT ceea ce am descris aici ATAT TIMP cat SI CEL care este langa mine face asta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu as fi intr-o relatie cu o persoana de sex opus, daca minte.Isi cere iertare si repeta fapta. Greseste intentionat si nu se gandeste la sentimentele mele.De asemenea nu as fi cu o fata care se gandeste sa profite de mine,fizic sau material. Poate sa fie urata,rea, mica si indesata, cocosata, dar daca le are ce am spus eu, adio.happy

| DoriKat a răspuns:

Nu as fi intr-o relatie cu o persoana care ar vrea sa ma schimbe, mi s-a intamplat si regret nespus tot timpul pierdut(2 ani).

| LuS[z] a răspuns:

Nu as putea sa fiu cu cineva care nu are incredere in mine, care nu ma respecta si care ma minte frumos.

| anonima01 a răspuns:

Nu pot sa zic cu ce fel de persoana nu as fi pentru ca viata este imprevizibila, nu sti de la ce sa te astepti. Poate azi zic ca nu as fi cu o persoana nu stiu de care, ma refer si la fizic cat si la interior, si maine-poimaine ajung sa ma casatorec cu o persoana cu care azi zic ca nici nu m-as uita la ea. Viata este un continuu mister si nu stim ce surprize ne rezerva. Poate ca astazi ma cert cu o persoana si nu ma suport cu ea si peste cateva luni vom fi cei mai buni prieteni.
Sti si tu cum se spune: "Never say never!"

| Medenet_Daniel_1969 a răspuns:

Da,pot sa ofer sex asta vreau si eu deocamdata

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Cu niciuna, eu sunt lupu singuratic.

| EarsOfAFox a răspuns:

Pai in primul rand e comic sa incerc eu un raspuns, eu nefiind interesat de asa ceva. Dar ipotetic pot insira niste itemi laughing

Eu ca si personalitate din punctul de vedere al relatiilor de orice fel sunt o mixtura intre Sheldon Cooper, Severus Snape si Gregory House. Sau asa ma vad momentan in oglinda.

System Requirements:

- nu vreau relatii de test, alpha, beta, ci finale! Ceea ce e super, astfel insemnand ca voi evita si voi fi evitat multa vreme la capitolul asta de relatii. Deci o viata mai usoara!
- sa nu fie traditionalista care vrea nunti din astea "ca la romani", ca nu le suport. De fapt, nici nu-mi imaginez vreo nunta macar.
- sa aiba banii ei, propriul venit, sa poata fi independenta de mine. Desigur ca nici eu n-as avea pretentia sa impart banii cu ea, sau sa cersesc la ea. Nu sunt genul care ii voi face cadouri nu stiu ce bijuterii sau rochite si pantofi, si nici cristidinbucuresti nu sunt ca sa ofer masaj. Sa se duca la salon! Bani punem impreuna doar la achizitii importante si mai costisitoare in casa, de uz comun.
- obligatoriu trebuie sa impartasim viziuni similare, sa avem cariera in domenii asemanatoare, daca nu identice. Vreau sa facem bani din acelasi mediu profesional. E musai. Sorry, dar desi pare exagerat, e o garantie imensa ca nu vom avea conflicte in viata de zi cu zi.
- sa avem gusturi similare, nici chiar identice. Ma indoiesc ca trebuie sa-mi placa fix ce-i place ei, dar nici sa-mi placa mie Lord of the Rings, iar ei Fast&Furious. Nici sa-i placa sa se scalde in malul raului plin de casa broastei, iar mie la piscina cu mult clor.
- ultima, dar nu cea din urma, sa nu arate prea multa afectiune. Eu am oricum imunitate. Si nici rahaturi gen Valentine's Day n-au ce cauta in viata noastra, pardon, tot a mea! laughing Cum suna, viata noastra, ...bleah, prefer forever alone! I don't want to share for the sake of sharing.

Dar, toate astea degeaba, desigur. Iubirea nu exista doar prin chestiile enumerate mai sus. Alea-s doar masuri de siguranta/precautie pentru a nu merge ceva rau in orice moment, orice locatie. Sunt mai multe tipuri de dragoste. Cea preferata de mine e "timpul in 2". Adica activitati si timp petrecut impreuna, care fac pentru mine mai mult decat orice altceva gen cadouri, saruturi, sex si alte balarii de tineri tembeli la 16-20 de ani. Adica-s chestii independente de varsta. Pentru mine acordarea atentiei dorite, a arata ca-ti pasa, a arata ajutor/suport, a arata sarcasm la momentul ideal e motivul pentru care mi-ar placea sa incerc sa nu mai fiu forever alone, desi no way, vreau libertate deplina! laughing Nu-mi place sa impart nimic. Inimi nici atat! rolling on the floor Ma simt mult mai relaxat cu o perspectiva de viitor in care sunt singur. Nu, oricat suna de trist, e destul de sanatos. Pai poate ai auzit de stirea aia recenta in care unul s-a aruncat in fata metroului, l-a taiat in doua. Fiindca se simtea singur la vreo 26 de ani, nu era si el atragator pentru vreo fata. sad Damn't, n-am nicio urma de regret pentru oamenii acestia care si-au format un asemenea psihic. Ah, pai poate n-o fi doar vina lor. Pai si atunci de ce naiba nu se sinucid mai multi? In fine, hai ca m-am abatut prea mult.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru EarsOfAFox):

Am o lista de asemenea destul de lunga si am standarde ireale. As vrea sa facem un pariu si sa fie oficial, nu stiu pe ce sa mizam dar sa vedem care din noi doi isi gaseste primul norocul in viata tinand totodata cu dintii de lista.
Batem palma? si calitatile femeii sa coincida perfect cerintelor, nici una mai putin. Desi nu stiu cine ia in serios asa lista laughing