| mgtow a întrebat:

Cum a-ti reactiona daca aflati ca partenera voastra a fost muncitoare xxx (sex contra cost nu in filme erotice) in UE sau RO? Gen gasiti dovezi care demonstreaza clar ca a fost. Multe asa fac dupa ce se satura cauta pe unu sa stea cu el.

Răspuns Câştigător
| Andra9pk a răspuns:

Exact. Nu stiu cum de pe unii nu ii intereseaza trecutul unei femei. N-au orgoliu si ei..demnitate...nimic.

21 răspunsuri:
| Andra9pk a răspuns:

Fraier ala care accepta sa linga unde au bagat 100 laughing) scuze de expresie. Curva nu se schimba, stai linistit.

| mgtow explică (pentru Andra9pk):

Mie imi zici... cunosc femeile mai bine ca tine :p dar vreau sa vad ce viziune au romanii asupra lor. Multi sant usor influentabili de femei si viseaza in continuare.

| Andra9pk a răspuns (pentru mgtow):

Ai dreptatee laughing)

| Sorin_Chiri_1996 a răspuns:

Pe mine nu m-ar deranja, doar a facut ce a facut inainte sa fie cu mine sau chiar inainte sa ma cunoasca, e fix treaba ei cum a trait.

| Andra9pk a răspuns (pentru Sorin_Chiri_1996):

E frumos sa mergi cu una d'asta de mana pe strada si s-o recunoasca barbatii cu care a "lucrat"? laughing)) sau sa-ti spuna cunostintele : " o dar pe fata asta o stiu de pe publi24" laughing))

| mgtow explică (pentru Andra9pk):

Cica trecutul nu conteaza, eu zic ca da pentru ca de acolo se vede ce obiectiv in viata are acea persoana, curva va ramane o scarba permanenta si omul de rand ramane om

| brokxy a răspuns:

Atentie baietii sa nu luati SIDA laughing laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trecutul nu contează pe dracu. Trecutul e crucial.

Cum sa reactionez, probabil as incepe sa dezinfectez casa si sa folosesc acid drept apă de gură.

Totusi, cine e asa orbete incat sa nu vada inainte?

| mdc98 a răspuns:

E trecutul ei, il accepti sau nu, simplu.

regis
| regis a răspuns:

M-aș bucura de experiența ei, meseria nu se învață la FF.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mi-ar pasa.

| AdelinaC a răspuns:

Eu m-as desparti de ea instant

| OldSoul a răspuns:

O vorba spunea prin desene...
Daca viata iti da lamai, faci limonada.
Daca viata iti da o cu..., o trimiti la produs laughing

| BlackRose03 a răspuns (pentru Andra9pk):

La fel și cu tipii care și-au tras-o cu sute de femei smug

| Drimmero a răspuns:

N-ar fi partenera mea pentru ca am spus-o si o voi repeta, nu ma arunc niciodata la prima venita-prima servita,, analizez lucrurile si pana nu trece de anumite teste, nici eu nu ma voi implica, si asa balta are peste si nu ai cum sa ramai pe dinafara.

| mgtow explică (pentru Drimmero):

Ce vrei sa zici ca nu ramai pe dinafara daca balta are peste?

| Drimmero a răspuns (pentru mgtow):

Femei exista, nu am eu atata ghinion in viata incat sa ma opresc fix la vreo curba, fix la asta ma refeream.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Am cunoscut cazuri mai de mult. Să știi că organul se spală după și rămâne curat.

| 1231242 a răspuns:

Dacă îmi oferă un procent, o iau de soție pe lochappy

| sofisis a răspuns (pentru sadrian46):

Eheee, dar orgoliile de macho, mai greu. laughing))

| mgtow explică (pentru sadrian46):

Depinde pentru fraieri e valabila oferta igienizarii.